Rahimde yara lutfen buraya hanimlar

Biktimherseyden

Caresizim
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
245
28
98
51
Kizlar merhaba. Ben 44 yasindayim bugune kadar kist yara hicbir sorunum olmadi. Iki gun once iliski sonrasi adet sancisi gibi sancim ve kananam oldu. Bugun doktora gittim alttan bakti kucuk bir yara oldugunu ve cok onemli olmadigini birazda iltihabim oldugunu soyledi. Uc tane antibiyotik verdi bunla gececegini soyledi. Bu sekilde olup ilacla gecen varsa lutfen yazarmisiniz

Benimde rahim ağzında yara vardi ama bayagi ilerlemisti ilaçla gecmedi ve yaktirdim

sadece antibiyotik mi verdi? bende de yeni çıktı ama benim hiç şikayetim yoktu. rutin kontrolde çıktı. dokunmayla kanama varmış. 3 adet antibiyotik ve 7 adet fitil verdi.
kullandım bitti ama tekrar kontrole henüz gitmedim.

Ben once devlet hastanesine gittim o gun zaten azda olsa kanamam vardi yara var fakat kucuk dedi iyilesir yakilmaya dondurmaya gerek yok dedi. Ben emin olmak icin özele gittim kesinlikle yara yok dedi yaraya dair hicbirsey yok sadece enfeksiyon var dedi cok sasirdim fitil ve antibiyotik verdi. Fsh biraz yuksek yara yok yani fitilimi ilacimi kullanip tekrar gidecegim.

ben de fitil ve antibiyotik kullandım. bitti ama adet dönemini bekliyorum çünkü bir de kist varmış bende.. smear testi benden de aldılar, rutin kontrol amaçlı alıyolar onu da

Bendede yara varmis ustelik spiralim var uc cesit ilac yazdi doktor yarina gitcem kontrole kucuk ya da buyuk falan demedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…