- 15 Mart 2018
- 245
- 28
- 98
- 51
- Konu Sahibi Biktimherseyden
-
Benimde rahim ağzında yara vardi ama bayagi ilerlemisti ilaçla gecmedi ve yaktirdimKizlar merhaba. Ben 44 yasindayim bugune kadar kist yara hicbir sorunum olmadi. Iki gun once iliski sonrasi adet sancisi gibi sancim ve kananam oldu. Bugun doktora gittim alttan bakti kucuk bir yara oldugunu ve cok onemli olmadigini birazda iltihabim oldugunu soyledi. Uc tane antibiyotik verdi bunla gececegini soyledi. Bu sekilde olup ilacla gecen varsa lutfen yazarmisiniz
Kolay desem yalan olur ama mecbur yapılacaksa sağlık icin katlaniyosun insallah gerek kalmazCok uzuluyorum peki zormu yakilmasi iki gundur berbat bir psikolojideyim
ben de fitil ve antibiyotik kullandım. bitti ama adet dönemini bekliyorum çünkü bir de kist varmış bende.. smear testi benden de aldılar, rutin kontrol amaçlı alıyolar onu daBen once devlet hastanesine gittim o gun zaten azda olsa kanamam vardi yara var fakat kucuk dedi iyilesir yakilmaya dondurmaya gerek yok dedi. Ben emin olmak icin özele gittim kesinlikle yara yok dedi yaraya dair hicbirsey yok sadece enfeksiyon var dedi cok sasirdim fitil ve antibiyotik verdi. Fsh biraz yuksek yara yok yani fitilimi ilacimi kullanip tekrar gidecegim.
bir sonraki adet döneminde tekrar bakacak. Onun için henüz tedavi vs. uygulamadıKist icin ne dedi cnm doktor sana
Yoo doktor alttan muayene etti hamilelik falan drmedi kanamam da var zaten ben de bilmiyorum daha yarin kontrole gidicemHamilemiydin sen bilmiyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?