- 3 Temmuz 2008
- 1.117
- 471
- 648
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 10 gün önce hsg (rahim filmi) çektirdim. Filmde rahimin tam ortasında siyah bir bölge var, yani ilaç dolmamış o bölgeye...Doktorum o bölgede yapışıklık olabilceğini söyledi, diğer adet bitiminde sulu ultrasonda bakalım dedi.
Bilgisi olanlara sorularım şunlar:
- Sulu ultrason acı veren bir işlem mi, rahim filmi gibi mi?
- Rahimde yapışıklık sorunu yaşayan arkadaşlar sizin filmlerinizde böyle miydi?
- Rahimde yapışıklık olanların adet göremediği yada çok az gördüğünü okudum buralarda ama benim adetlerim gayet normal aranızda böyle olan var mı?
- Film çekilmesi esnasındaki kasılmadan dolayı yapışık gibi çıkmış olabilir mi sizce?
- Ben 1,5 yıl önce düşük yapmıştım ondan sonra olmuş olabilir dedi dr böyle bir durum yaşayan var mı?
Çok sorduğum için kızmayın lütfen yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden
Yaklaşık 10 gün önce hsg (rahim filmi) çektirdim. Filmde rahimin tam ortasında siyah bir bölge var, yani ilaç dolmamış o bölgeye...Doktorum o bölgede yapışıklık olabilceğini söyledi, diğer adet bitiminde sulu ultrasonda bakalım dedi.
Bilgisi olanlara sorularım şunlar:
- Sulu ultrason acı veren bir işlem mi, rahim filmi gibi mi?
- Rahimde yapışıklık sorunu yaşayan arkadaşlar sizin filmlerinizde böyle miydi?
- Rahimde yapışıklık olanların adet göremediği yada çok az gördüğünü okudum buralarda ama benim adetlerim gayet normal aranızda böyle olan var mı?
- Film çekilmesi esnasındaki kasılmadan dolayı yapışık gibi çıkmış olabilir mi sizce?
- Ben 1,5 yıl önce düşük yapmıştım ondan sonra olmuş olabilir dedi dr böyle bir durum yaşayan var mı?
Çok sorduğum için kızmayın lütfen yardımcı olan herkese teşekkürler şimdiden