• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahimde yapışıklık olup hamile kalan varmı?

Enfeksiyon oldugunu nerden anladin acAba
Kurtaj sonrasi yani 4 gun sonra kötü kokulu kan,idrarda yanma,vajinada aşırı derecede acı ve kasıntı vs..doktora gittim bana kullandigim antibiyotikten daha guclu.bi antibiyotik ve fitil verdi

Gecmiş olsun ben ilaç vs kullanmadim oyle sikayetimde olmadi adetim azaldi sadece senin nasil
Daha adet gormedim ama mesela nasil azaldi miktar olarak nasil geliyo.hani toplasan 1 pedi.anca doldurur.sekilde mi.yani ciddi sekilde mi azalma var

Arkadaşlar Merhaba,

Benimde 7 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım.sonrasında rahim filminde minimal yapışıklık çıktı.sadece 1 dr operasyonu önerdi.bi kaç dra gösterdim hamileliğe engel değil dedi.tüp bebek denedim.3.gün 2 adet embriyo transferi yapıldı fakat sonuç negatif oldu.önümüzdeki ay 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilecek.ama bu yapışıklık mı engel diye hep bi soru işareti var kafamda.yazılarınızı okudum bi çok arkadaşım gebe kalabilmiş.inşallah en yakın zamanda isteyen Herkesin duası kabul olur.Allah yardımcımız olsun..

Arkadaşlar Merhaba,

Benimde 7 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durdu ve kürtaj yaptırmak zorunda kaldım.sonrasında rahim filminde minimal yapışıklık çıktı.sadece 1 dr operasyonu önerdi.bi kaç dra gösterdim hamileliğe engel değil dedi.tüp bebek denedim.3.gün 2 adet embriyo transferi yapıldı fakat sonuç negatif oldu.önümüzdeki ay 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilecek.ama bu yapışıklık mı engel diye hep bi soru işareti var kafamda.yazılarınızı okudum bi çok arkadaşım gebe kalabilmiş.inşallah en yakın zamanda isteyen Herkesin duası kabul olur.Allah yardımcımız olsun..
Aminn hepimizin Allah yardimcisi olsun.rabbim tez zamanda bi bebek nasip etsin sana da insallah. Yapisikligin neden oldugunu sordun mu doktora. Vakum kurtaj olmadı mi kazıma seklinde mi oldu.Yapisikligin durumuna gore degisiyormus hamilelik.embriyonun rahminin hangi duvarina yerlestigide onemli.yapisiklik olan yere tutunursa olmaz düşer geri

Aminn hepimizin Allah yardimcisi olsun.rabbim tez zamanda bi bebek nasip etsin sana da insallah. Yapisikligin neden oldugunu sordun mu doktora. Vakum kurtaj olmadı mi kazıma seklinde mi oldu.Yapisikligin durumuna gore degisiyormus hamilelik.embriyonun rahminin hangi duvarina yerlestigide onemli.yapisiklik olan yere tutunursa olmaz düşer geri

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.sormadım dra. ilk gebeliğimdi. acemi ve telaşlıydım.kürtajdan nerdeyse 1 sene sonra rahim filmi çektirdim araya zaman girdi.çok küçük bi yapışıklık dendi o yüzden çok üzerinde durmadık ama bi soru işareti hep oldu kafamda.umarım en yakın zamanda güzel haberleri de paylaşmak nasip olur.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.sormadım dra. ilk gebeliğimdi. acemi ve telaşlıydım.kürtajdan nerdeyse 1 sene sonra rahim filmi çektirdim araya zaman girdi.çok küçük bi yapışıklık dendi o yüzden çok üzerinde durmadık ama bi soru işareti hep oldu kafamda.umarım en yakın zamanda güzel haberleri de paylaşmak nasip olur.
O zaman hamile kalamamanin sebebi Yapisiklik olmasi büyük ihtimalle

üzerinden baya geçmiş ama bişey sormak istiyorum. yapışıklığı olup çocuğu olan arkadaşlar normal doğum mu sezaryen mı yaptı yani bu engel mi normal doğuma

merhabalar 7nisanda kurtaj oldum ilk adetimi kurtajdan 33gun sonra oldum. simdi ise kasığımda şişlik ve ağrı var henuz ikinci adetimi olmadim ama yapışıklık vs okuyunca cok korktum oyle birsey varmidir acaba belirtileri nelerdir doktora gitmeden anlasilirmi bilmiyorumda cevap verirseniz cok sevinirim

merhabalar 7nisanda kurtaj oldum ilk adetimi kurtajdan 33gun sonra oldum. simdi ise kasığımda şişlik ve ağrı var henuz ikinci adetimi olmadim ama yapışıklık vs okuyunca cok korktum oyle birsey varmidir acaba belirtileri nelerdir doktora gitmeden anlasilirmi bilmiyorumda cevap verirseniz cok sevinirim
adetiniz nasıl miktarı günü vs azalma oldumu

Arkadaslarim benimde ileri duzeyde rahim ici yapisiklilik vardi hatta bir cok doktor hamile kalmamin cok zor oldugunu soyledi ama 2 sene sonra dogal yollarla sabrettim ve hamile kaldim simdi 5 aylik nur topu gibi bir kizim var doktor lar hemen tup bebege yonlendiriolar bence tup bebekten once dogal yollarla sabredin allah sabrin sonunu verio.
Merhaba, yapisiiginizi tedavi ettirmeden mi cocuk sahibi oldunuz? İleri derecede derken yuzde kac? Cok merak ettim bugun bana da ayni teshis kondu :KK43:(

Merhaba,
Daha önce bahsetmiştim ilk kürtajdan sonra rahim filminde minimal yapışıklık çıkmıştı. Sonrasında tüp bebek denedik hamile kaldım fakat gelişme olmadı tekrar kürtaj yaptırmak zorunda kaldım Ekim ayında.sonrasında 1 ay ara verip tekrar bebek istedik fakat olmadı.dr yapışıklık için histeroskopi yapılması gerektiğini söyledi.aklımızda kalmasın diye yaptırdım.ama yapışıklık görülmedi şükür. Onun sonrasında aşılama denemeye karar verdik bu ay aşılama yapıldı. Sonucunu bekliyorum. Rabbim tez vakitte bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.hasretimiz son bulsun inşallah. Bu arada ben histeroskopiyi Zeynep kamilde oldum.çok memnun kaldım.

Kızlar Merhaba bugün rahim şekil bozukluğu sebebi ile histereskopi oldum. Balon koyduğunu söyledi doktor. Bir kismi icerde bir kısmı dışarda duruyor. Aranızda bunu yaşayan var mı 2 gün sonra balonu cikarcakmis çok rahatsız edici bu ya :(

Ben size ulaşmam lazım hamileyim rahimde yapışıklık var bebeğimin rahmin iyi yerinde döllenmişti ama 10+3 bugün çıkmış diğer küçük olan yere girmiş ne olur sizde aynı şeyi yaşamışsınız bana yardımcı olun. Kasık ağrım var hapşurduğumda yüz üstü yattığımda çok korkuyorum sizden başka kimse yok doktor korkma diyor ama beni. Panik atak ve ansiyetike olduğumu bildiği için belkide oyalıyor 1 hafta sonra gel bakalım çıktığını görelim dedi benim 14 yaşında bir kızım var birde 8 haftalık kalp durması ile kürtajım çok korkuyırum ne olur bir bacı bir arkadaş gibi görün bana iki cümle yazın yapış
arkadaşlar bugün film çekildim tüplerim temiz ve açık ancak rahimde azıcık yapışıklık varmış kürtajdan dolayı.ancak adetimde azalma vs hiç olmadı benim neyse sonucu doktora gösterdim ben operasyon yapar sanıyodum adet ol 3.günü gel ddi müdahale etmicekmisiiz dedim şuan gerek yok bu filmi çektirmen bile 3 kat arttırıyo şansı dedi ilerleyen zamanda gerekirse ederiz müdahale dedi.peki yapışıklığı olup hamile kalan varmmı ben ne yapayım şaşırdım şimdi

Ben size ulaşmam lazım hamileyim rahimde yapışıklık var bebeğimin rahmin iyi yerinde döllenmişti ama 10+3 bugün çıkmış diğer küçük olan yere girmiş ne olur sizde aynı şeyi yaşamışsınız bana yardımcı olun. Kasık ağrım var hapşurduğumda yüz üstü yattığımda çok korkuyorum sizden başka kimse yok doktor korkma diyor ama beni. Panik atak ve ansiyetike olduğumu bildiği için belkide oyalıyor 1 hafta sonra gel bakalım çıktığını görelim dedi benim 14 yaşında bir kızım var birde 8 haftalık kalp durması ile kürtajım çok korkuyırum ne olur bir bacı bir arkadaş gibi görün bana iki cümle yazın yapış

Merhaba benimde rahimde yapışıklık var ama tüpler açık sadece sol tarafta gebelikte problem yaratıyor mu ya da gebe kalmaya engel mi

Bende kurtajdan sonra ilk ay adet oldum 2. Ayım leke seklinde oldu sonradan yapışıklık olurmu

konuma kimse cevap yazmamış ama ben beni gibi olan arkadaşlarıma ümit olmak için yazayım hamileyim şuan :nazar: henüz buay öğrenmişltim yapışıklığı film çekilmiştim dr adet ol gel dedi olmadım :KK69:
merhaba bende hsg cekildim ve rahmimin 4te 1i yapisikmis malesef. sizin ne kadarlik kismi yapisikti? ameliyat olmak istemiyorum bu sekilde hamile kalma ihtimalim varsa ve hamilelik sureciniz nasil gecti

slm arkdaslar benimde rahimide yapışıklık var fakat su an hamileyim.tabi ben bilmeden hamile kaldım normal doktorlara muayne oldum bilemediler rahim filmde ıstemediler 2 aylık ve 7 aylık bebeğim karnımda ölmesine ragmen.istanbulda prof dt gürkan arıkan a gittim rahimimde yapışıklık oldugunu ultrasonla gördu rahim filmi cekilmeden.arkdaslar doktor secimi cok onemli profesor doçente gitmek gerekli riskli durumlarda.
yapisiklik oldugu halde hamile kalmissiniz nasil gecti sureciniz bende de yapisiklik var ve ameliyat olmadan hamile kalmak istiyorum yardimci olurmusunuz

Arkadaslarim benimde ileri duzeyde rahim ici yapisiklilik vardi hatta bir cok doktor hamile kalmamin cok zor oldugunu soyledi ama 2 sene sonra dogal yollarla sabrettim ve hamile kaldim simdi 5 aylik nur topu gibi bir kizim var doktor lar hemen tup bebege yonlendiriolar bence tup bebekten once dogal yollarla sabredin allah sabrin sonunu verio.
Merhaba yapışıklık için histeroskopi olmadan mı hamile kaldınız Hamileliğinizde bi sorun yaşadınız mı cevabınıza çok ihtiyacım var

Back
X