Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rahimde yapışıklık olup hamile kalan varmı?
- Konu Sahibi masal_naz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm arkdaslar benimde rahimide yapışıklık var fakat su an hamileyim.tabi ben bilmeden hamile kaldım normal doktorlara muayne oldum bilemediler rahim filmde ıstemediler 2 aylık ve 7 aylık bebeğim karnımda ölmesine ragmen.istanbulda prof dt gürkan arıkan a gittim rahimimde yapışıklık oldugunu ultrasonla gördu rahim filmi cekilmeden.arkdaslar doktor secimi cok onemli profesor doçente gitmek gerekli riskli durumlarda.
merhaba hamile oldugunuzu yazmissiniz.hamileliginiz nasil gecti merak ettim?Sıkıntı yok kızlar... Yapisiklik genelde hatalı kürtajdan kaynaklanan bir sorun. Ama hamileliğe engel değil. Bende zamanında aynı sorunu yasadım ama tekrar hamile kaldım. Hemde rahim duvarına yapışık olan yumurtaliktan dollendim. Bebek isteyenler sorunu buna bağlamasın, çalısmalara devam )
n
ne kadar yapisiklik vardi sizde? adetinizde azalma olmusmuydu cvplarsaniz cok mutlu olurum?rahim filmi çekilmeden anlayamaz dr yapışıklık olup ıolmadığını herkesin beli ağrıyabilir
- 17 Eylül 2014
- 398
- 39
- 33
- 33
- 10 Nisan 2015
- 7
- 0
- 1
- 46
Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyimslm arkdaslar benimde rahimide yapışıklık var fakat su an hamileyim.tabi ben bilmeden hamile kaldım normal doktorlara muayne oldum bilemediler rahim filmde ıstemediler 2 aylık ve 7 aylık bebeğim karnımda ölmesine ragmen.istanbulda prof dt gürkan arıkan a gittim rahimimde yapışıklık oldugunu ultrasonla gördu rahim filmi cekilmeden.arkdaslar doktor secimi cok onemli profesor doçente gitmek gerekli riskli durumlarda.
- 10 Nisan 2015
- 7
- 0
- 1
- 46
Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyimmerhaba hamile oldugunuzu yazmissiniz.hamileliginiz nasil gecti merak ettim?
- 10 Nisan 2015
- 7
- 0
- 1
- 46
rehimde yapışıklı sineşi diye geçiyor tıpta sizin bahsettiğiniz endometrioma çikolata kisti demek ,Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyimrahimde yapışıklık yani endometrioma kısırlık sebeplerinden biridir ama hemen panik yapacak bir durum da yok.. muayene sonucunuza göre kısmi yapışmalarda operasyonlarla müdahale edilebiliyor..hadi o da olmadı işe yaramadı ekim işlemiyle gebe kalabiliyorsunuz.. doktorlara muayene olurken aklınızda kalan soruları sormadan çıkmayın yanından :))
- 5 Ocak 2016
- 8
- 2
- 86
- 37
Arkadaslarim benimde ileri duzeyde rahim ici yapisiklilik vardi hatta bir cok doktor hamile kalmamin cok zor oldugunu soyledi ama 2 sene sonra dogal yollarla sabrettim ve hamile kaldim simdi 5 aylik nur topu gibi bir kizim var doktor lar hemen tup bebege yonlendiriolar bence tup bebekten once dogal yollarla sabredin allah sabrin sonunu verio.
Merhabalar sendeki yapisiklik nasil meydana geldi kac kez kurtaj oldun kac haftalikti yapisiklik belirtilerin nelerdi acabaArkadaslarim benimde ileri duzeyde rahim ici yapisiklilik vardi hatta bir cok doktor hamile kalmamin cok zor oldugunu soyledi ama 2 sene sonra dogal yollarla sabrettim ve hamile kaldim simdi 5 aylik nur topu gibi bir kizim var doktor lar hemen tup bebege yonlendiriolar bence tup bebekten once dogal yollarla sabredin allah sabrin sonunu verio.
- 5 Ocak 2016
- 8
- 2
- 86
- 37
Adetlerin nasildi peki canim seninNasıl meydana geldi bilmiorm inan ama sürekli tek taraflı yumurtalrım agrıodu ve sürekli adet sancısı gibi Ağrı cekiodum kürtaj olmadım hiç ama ciddi anlamda kist oluşumuna ve doktor kontroluna dıkkat etmek lazım ve mümkünse bırden fazla doktora gıtmek
- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Canim ustunden baya gecmis konunun ama mrk ettim yapisiklik oldumu sendeMerhabalar sendeki yapisiklik nasil meydana geldi kac kez kurtaj oldun kac haftalikti yapisiklik belirtilerin nelerdi acaba
Ya bende bişi sormak istiyorum ikinci çocuk düşünüyoruz Bi buçuk yılı geçti hala yok biri Bna ersağ ürünlerinden hayıt tohumu kapsülünü önerdi gıda takviyesi Bi kapsül onu kullanmak için aldım fakat Ne Zamsn içmeye başlayacağımı bilmiyorum bilen var mı Bna yardımcı olur mu ya
Baktirmaya gitmedim canimCanim ustunden baya gecmis konunun ama mrk ettim yapisiklik oldumu sende
- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
hamile kaldin.mi tekrarBaktirmaya gitmedim canim
Bekarim ben sende yapisiklik mi varhamile kaldin.mi tekrar
- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Canim ben 10 gun once kurtaj oldum ve enfeksiyon olustu daha belli.degil ama olmasi yuzde 80Bekarim ben sende yapisiklik mi var
Enfeksiyon oldugunu nerden anladin acAbaCanim ben 10 gun once kurtaj oldum ve enfeksiyon olustu daha belli.degil ama olmasi yuzde 80