• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahimde yapışıklık olup hamile kalan varmı?

slm arkdaslar benimde rahimide yapışıklık var fakat su an hamileyim.tabi ben bilmeden hamile kaldım normal doktorlara muayne oldum bilemediler rahim filmde ıstemediler 2 aylık ve 7 aylık bebeğim karnımda ölmesine ragmen.istanbulda prof dt gürkan arıkan a gittim rahimimde yapışıklık oldugunu ultrasonla gördu rahim filmi cekilmeden.arkdaslar doktor secimi cok onemli profesor doçente gitmek gerekli riskli durumlarda.

Sıkıntı yok kızlar... Yapisiklik genelde hatalı kürtajdan kaynaklanan bir sorun. Ama hamileliğe engel değil. Bende zamanında aynı sorunu yasadım ama tekrar hamile kaldım. Hemde rahim duvarına yapışık olan yumurtaliktan dollendim. Bebek isteyenler sorunu buna bağlamasın, çalısmalara devam :KK66:)
merhaba hamile oldugunuzu yazmissiniz.hamileliginiz nasil gecti merak ettim?

Evet canim benimde vardi ama hamile kaldim ve dogum yaptim canim,yapisikligin hamile kalmaya etkisi yok ama hareket ederken falan bazen agri yapar sadece..

slm arkdaslar benimde rahimide yapışıklık var fakat su an hamileyim.tabi ben bilmeden hamile kaldım normal doktorlara muayne oldum bilemediler rahim filmde ıstemediler 2 aylık ve 7 aylık bebeğim karnımda ölmesine ragmen.istanbulda prof dt gürkan arıkan a gittim rahimimde yapışıklık oldugunu ultrasonla gördu rahim filmi cekilmeden.arkdaslar doktor secimi cok onemli profesor doçente gitmek gerekli riskli durumlarda.
Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyim

merhaba hamile oldugunuzu yazmissiniz.hamileliginiz nasil gecti merak ettim?
Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyim

rahimde yapışıklık yani endometrioma kısırlık sebeplerinden biridir ama hemen panik yapacak bir durum da yok.. muayene sonucunuza göre kısmi yapışmalarda operasyonlarla müdahale edilebiliyor..hadi o da olmadı işe yaramadı ekim işlemiyle gebe kalabiliyorsunuz.. doktorlara muayene olurken aklınızda kalan soruları sormadan çıkmayın yanından :))
rehimde yapışıklı sineşi diye geçiyor tıpta sizin bahsettiğiniz endometrioma çikolata kisti demek ,Merhaba,bende aynı sorunu yaşıyorum 4 kez histeroskopi oldum ilk ikisini farklı doktorlar son ikisini aynı dr yaptı dün son çekilen rahim filmimi götürdüm ilk başlarda çok umutlu konuşmuştu çocugunuz olur demişti dün ise taşıyıcı annelikten rahim naklınden falan bahsetmeye başladı ben çöktüm tabii siz ne yaptınız bir sonuç alabildiniz mi buaradan önerilen iki doktor gördüm yücel karaman ve bülent urman başka bir doktora daha gitmelimiyim sizce yoksa artık kabullenip vazmı geçmeliyim

Arkadaslarim benimde ileri duzeyde rahim ici yapisiklilik vardi hatta bir cok doktor hamile kalmamin cok zor oldugunu soyledi ama 2 sene sonra dogal yollarla sabrettim ve hamile kaldim simdi 5 aylik nur topu gibi bir kizim var doktor lar hemen tup bebege yonlendiriolar bence tup bebekten once dogal yollarla sabredin allah sabrin sonunu verio.

Arkadaslarim benimde ileri duzeyde rahim ici yapisiklilik vardi hatta bir cok doktor hamile kalmamin cok zor oldugunu soyledi ama 2 sene sonra dogal yollarla sabrettim ve hamile kaldim simdi 5 aylik nur topu gibi bir kizim var doktor lar hemen tup bebege yonlendiriolar bence tup bebekten once dogal yollarla sabredin allah sabrin sonunu verio.
Merhabalar sendeki yapisiklik nasil meydana geldi kac kez kurtaj oldun kac haftalikti yapisiklik belirtilerin nelerdi acaba

Nasıl meydana geldi bilmiorm inan ama sürekli tek taraflı yumurtalrım agrıodu ve sürekli adet sancısı gibi Ağrı cekiodum kürtaj olmadım hiç ama ciddi anlamda kist oluşumuna ve doktor kontroluna dıkkat etmek lazım ve mümkünse bırden fazla doktora gıtmek

Nasıl meydana geldi bilmiorm inan ama sürekli tek taraflı yumurtalrım agrıodu ve sürekli adet sancısı gibi Ağrı cekiodum kürtaj olmadım hiç ama ciddi anlamda kist oluşumuna ve doktor kontroluna dıkkat etmek lazım ve mümkünse bırden fazla doktora gıtmek
Adetlerin nasildi peki canim senin

Ya bende bişi sormak istiyorum ikinci çocuk düşünüyoruz Bi buçuk yılı geçti hala yok biri Bna ersağ ürünlerinden hayıt tohumu kapsülünü önerdi gıda takviyesi Bi kapsül onu kullanmak için aldım fakat Ne Zamsn içmeye başlayacağımı bilmiyorum bilen var mı Bna yardımcı olur mu ya

Back
X