arkadaşlar bugün film çekildim tüplerim temiz ve açık ancak rahimde azıcık yapışıklık varmış kürtajdan dolayı.ancak adetimde azalma vs hiç olmadı benim neyse sonucu doktora gösterdim ben operasyon yapar sanıyodum adet ol 3.günü gel ddi müdahale etmicekmisiiz dedim şuan gerek yok bu filmi çektirmen bile 3 kat arttırıyo şansı dedi ilerleyen zamanda gerekirse ederiz müdahale dedi.peki yapışıklığı olup hamile kalan varmmı ben ne yapayım şaşırdım şimdi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
rahimde yapışıklık olup hamile kalan varmı?
- Konu Sahibi masal_naz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?mrh arkadaşlar ben ölü gebelik nedeniyle kürtaj oldum rahmimde yapışıklık var sanırım bebek çok istiyorum ALLAHIM tüm isteyenlere versin şu anda soğan kürü kulanıyorum rahmimi temizlesin die aranızda rahminde sorunu olupta hamile kalan varmı yapışıklığada soğan kürü iyi gelirmi
Cok yakın bı arkadasımda rahım yapısıklıı vardı.hıstereskopı yapılıp yapısıklıklar gıderıldı ancak ıslemden sonra yıne de adet olmadı ve 2.kere yapısıklık gerceklestı.bu sefer laparoskopı yapıldı.ancak yapısıklık ılerı boyutta olduu ıcın tup bebek ıle hamıle kaldı.Yapısıklık cok onemlı bı olay.yapısıklık ekart edılmeden hamıle kalmak bıraz zor.mutlaka ıhmal etmemelı yapısıklı derecenı bılıp ona gore tedavı olmalısın.ve dr tavsıyesı ıstersen Prof.Dr Ates Karateke.ınternete yaz sıtesı hemen cıkıyor.Hayatında gorebılecegın ve tanıyabılecegın en ıyı ınsan ve en mukemmel doktor.sıddetle tavsıye edıyorum.rabbım yardımcın olsun aeol
Sanirim kafa karışıklığıma ve dertlerime yanıt sanırım sende var, benzer bir durum atlattigin icin.
İki ay önce HSG cekildi, kücük bir yapisiklik goruldu rahimde, sol tüp girişine doğru. ama tüpler acik.
Doktorum cok onemli degil, olmazsa histereskopi yapar acariz demisti. Bu ay adetten sonra histereskopi icin aradigimda, doktorum dedi ki, bu cok kücük bir yapisiklik, gebelige engel degil, su anda histereskopiye gerek yok.
Senin de yapisiklik vardi, doktorun benzer birsey soylemis sanirim, ve sonrasinda hamile kaldin degil mi?
Bu yapisiklik hamilelik sirasinda herhangi bir sorun yaratti mi onu merak ettim.
Cevap yazarsan cok sevinirim. Sen ne onerirsin?
cok tesekkürler simdiden, sevgiler...
İki ay önce HSG cekildi, kücük bir yapisiklik goruldu rahimde, sol tüp girişine doğru. ama tüpler acik.
Doktorum cok onemli degil, olmazsa histereskopi yapar acariz demisti. Bu ay adetten sonra histereskopi icin aradigimda, doktorum dedi ki, bu cok kücük bir yapisiklik, gebelige engel degil, su anda histereskopiye gerek yok.
Senin de yapisiklik vardi, doktorun benzer birsey soylemis sanirim, ve sonrasinda hamile kaldin degil mi?
Bu yapisiklik hamilelik sirasinda herhangi bir sorun yaratti mi onu merak ettim.
tüpler açık, rahimde yapısıklık olmasına ragmen hamile kalabilen var mı acaba?
ben kaldım şuan kızım 1 yaşında rahim filmi çekildiğim ay hamile kaldım çok şükür inş sizlerde sorunsuz kalırsınız
Sanirim kafa karışıklığıma ve dertlerime yanıt sanırım sende var, benzer bir durum atlattigin icin.
kusura bakmayın daha şimdi gördüm cevabınızı aynı şeyi benim drum da söylemişti o ay hamile kaldım çok şükür hamileliğim de sorunsuz geçti ilk aylar biraz rahim ağrısı oldu okadar şimdi kızım var 1 yaşında darısı size inşallah
kusura bakmayın daha şimdi gördüm cevabınızı aynı şeyi benim drum da söylemişti o ay hamile kaldım çok şükür hamileliğim de sorunsuz geçti ilk aylar biraz rahim ağrısı oldu okadar şimdi kızım var 1 yaşında darısı size inşallah
cok sagol canim, darisi gercekten basima :))) Cunku 7 haftalik hamileyim bugun itibariyle. 6. haftanin sonunda pıtır pıtır kalp atislarini dinledim canimin. sonraki doktor randevuma 3 hafta var nasil dayanicam bilmiyorum.bir yandan mutluluk bir yandan endise, forumu da acip okudıkca daha panik oluyordum, kalbi duranlari falan görüp, birkac haftadir hic acmiyordum.
tesekkürler yanitin icin, ben hamile kaldigimda da aklimda bir soru isaretiydi bu. iyi düsünelim iyi olsun :)
sevgiler...
Sıkıntı yok kızlar... Yapisiklik genelde hatalı kürtajdan kaynaklanan bir sorun. Ama hamileliğe engel değil. Bende zamanında aynı sorunu yasadım ama tekrar hamile kaldım. Hemde rahim duvarına yapışık olan yumurtaliktan dollendim. Bebek isteyenler sorunu buna bağlamasın, çalısmalara devam )
hamileliğimin 11.haftasında bebişin kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım
bugun 5. günüm doktor antibiyotiğin yanı sıra apranax fort verdi ağrın olmasa da günde bitane ye çünkü rahim yapışıklığını önlüyor dedi .eczacıya sordum oda doğruladı inşallah bi sorun çıkmaz .
bugun 5. günüm doktor antibiyotiğin yanı sıra apranax fort verdi ağrın olmasa da günde bitane ye çünkü rahim yapışıklığını önlüyor dedi .eczacıya sordum oda doğruladı inşallah bi sorun çıkmaz .
- 10 Ocak 2013
- 621
- 523
- 103
rahimde yapışıklık yani endometrioma kısırlık sebeplerinden biridir ama hemen panik yapacak bir durum da yok.. muayene sonucunuza göre kısmi yapışmalarda operasyonlarla müdahale edilebiliyor..hadi o da olmadı işe yaramadı ekim işlemiyle gebe kalabiliyorsunuz.. doktorlara muayene olurken aklınızda kalan soruları sormadan çıkmayın yanından :))