rahimde sorun olup tutunma problemi yaşayanlar

Yanılmıyosam adetin 10.günü 6.5tu yavas ilerledi ama doktor yavas kalınlaşması iyi dedi adetin 22.günü oldu transfer çok korkmuştum iptalden..
cinsİyet 1 i kız diğeri net değil daha..

Anladım cnm .. inş diğer bebiş de erkek olur sağlıklı sihatli dogarlar..
Cnm senin ebriyolar donduruldumu

Cnm nar suyu rahim de incelik problemi yaşayanlar için iyi geliyo.. rahmi kalinlastiriyomus.. rahim bu işlemleri görünce ince kalabiliyor onun için ibrahim Saraç öneriyor. . Hamile olduğunu bilmeden mi cekindinizmi hsg yi
yok 2 kürtaj dan sonra çekildim ben hsg. gebe değildim yani. 2. si dış gebelikti o yüzden hsg önerildi. o pıhtı dediğim büyük ihtimal ilk kürtajdan kalma bir kan toplanması gibi.

yok 2 kürtaj dan sonra çekildim ben hsg. gebe değildim yani. 2. si dış gebelikti o yüzden hsg önerildi. o pıhtı dediğim büyük ihtimal ilk kürtajdan kalma bir kan toplanması gibi.

Off Allah im bidaha yasatmasin bu kürtaji çok zor.. yapışıklık hsg de görüldü mü sende

yok canım her şey normaldi hiç sıkıntı yok tu. görülmüyor mu yapışıklık hsg ile ?

Cnm benim de görülmüyor filmde Dr sorun yok dedi 2 kere Tüp yaptık çok da güvendiği bi Dr du 1 i kimyasal oldu diğeri tutmadi öyle olunca başka Dr lara gittim onlar muane de rahimde darlık var yapışıklık olabilir dediler filmde gözükmeye biliyomuş. . Bende şaşırmıştim filmde kesin gözükür saniyordum ama öyle değilmiş..

Gecmiş olsun cnm.. tedavin inş hayırlı güzel sonuçlanır.. benimde yumurta toplamadan sonra ağrım çok olmuştu yürüdükce hele batıyodu kasiklarim seninki de böyle bi ağrı mi.. hatta baya sidetliydi benim gece acile gittik ama tedavim iptal olmadı... onun dışında pek ağrım olmadı benim yapışıklıkla ilgili... rahim kalınlığın ne kadar cnm.. dr bide neye bağladı bu ağrıları..

Hayırlı olsun cnm.. sen benden biraz önde başliycaksin... benim mayısa olur sanirim.. inş histeroskopide bi aksilik cikmazsa.....heycanla bekliyorum sanki zaman geçmiyor:KK54::110:
Teşekkür ederim canım. benimde henüz tedavi tarihim belli değil çünkü ameliyat sonrası bir boş adet geçirmem lazımmış ve benim adetlerim düzensiz ne zaman adet olurum bilmiyorum umarım çabuk olurum

Cnm benim de görülmüyor filmde Dr sorun yok dedi 2 kere Tüp yaptık çok da güvendiği bi Dr du 1 i kimyasal oldu diğeri tutmadi öyle olunca başka Dr lara gittim onlar muane de rahimde darlık var yapışıklık olabilir dediler filmde gözükmeye biliyomuş. . Bende şaşırmıştim filmde kesin gözükür saniyordum ama öyle değilmiş..
ayyyy ya bir de o çıkmasın başıma, korunmayı bırakmıştım ben bu ay olurda bebek olursa Allah yaşatmasın bi daha. şu ofis hsg gibi bişi varmış. kamera ile bakılıyor ondan çıkbilir belki, onu mu yaptırsak acaba ?o_O

ayyyy ya bir de o çıkmasın başıma, korunmayı bırakmıştım ben bu ay olurda bebek olursa Allah yaşatmasın bi daha. şu ofis hsg gibi bişi varmış. kamera ile bakılıyor ondan çıkbilir belki, onu mu yaptırsak acaba ?o_O

İnş olmaz cnm.. senin söylediğin sulu ulturasyon mu acaba

İnş olmaz cnm.. senin söylediğin sulu ulturasyon mu acaba
tam detay bilmiyorum da canım. kamerayla, ince bir şey ile rahim görüntüleniyormuş, aslında yapışıklık için daha uygun gibi. ama bişi demedi dr. bana rahim ve tüplerde yok problem dedi. o kadar çok düşüneceğim konu var ki canım. Allh gerçekte yaşatmasın kimseye. kalp durması, dış gebelik derken bunlar 2 kürtajla sonlandı. . rahim yıpranıyor sonuçta ve tekrar olması endişelendiyor beni. bekleyip umut etmekten başka çare yok.

tam detay bilmiyorum da canım. kamerayla, ince bir şey ile rahim görüntüleniyormuş, aslında yapışıklık için daha uygun gibi. ama bişi demedi dr. bana rahim ve tüplerde yok problem dedi. o kadar çok düşüneceğim konu var ki canım. Allh gerçekte yaşatmasın kimseye. kalp durması, dış gebelik derken bunlar 2 kürtajla sonlandı. . rahim yıpranıyor sonuçta ve tekrar olması endişelendiyor beni. bekleyip umut etmekten başka çare yok.

Cnm doğru yapılırsa aslında kürtaj da sorun yasanmayabiliyo.. kesin sıkıntı olacak diye bişey yok .. Umarim bundan sonra sağlıklı bi gebelik geçirirsin.. dr sorun yok diyosa yoktur muane de görüyorlar cnm.. ama emin olmak istiyosan başka bi Dr ada görün istersen..

Cnm doğru yapılırsa aslında kürtaj da sorun yasanmayabiliyo.. kesin sıkıntı olacak diye bişey yok .. Umarim bundan sonra sağlıklı bi gebelik geçirirsin.. dr sorun yok diyosa yoktur muane de görüyorlar cnm.. ama emin olmak istiyosan başka bi Dr ada görün istersen..
çok farklı dr. lara gttim canım sorun yokmuş. ama işte dış gebelik tekrarlar diye bir kanı var. Allah yaşatmaz inşallah bu defa dua ederken korkmadan gerçekleşeceğine candan inanarak dua edeceğim. bu arada laboquic marka test kullanıyordum 3 gündür silik 2. çizgi çıkıyordu. bu gün kan verdim ve 0.1 ya olumsuz bir durum var, ya da test yanlış. 2-3 gündür heryere erken gebelik belirtisi soruyordum. sebebi buydu. hemen gebeyim demedim idrar testine bakıp. şimdi söylüyorum. bir dahaki aya ümitleri yıkmadan devam.

X