Rahimde sıvı birikmesi

Hatice1819

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2020
6
5
1
31
hamile kalamadığım için doktora gittim ve sol tüpümde sıvı birikmesi olduğunu söyledi . Çok korkuyorum cerrahi bir operasyon yaptırmak istemiyorum . Başına gelen ve tedavi olan var mi arkadaşlar . Cevap verirseniz çok sevinirim çok korkuyorum çünkü . Şimdiden teşekkürler

Korkmayın. Cerrahi operasyon demek çözüm demek mevzu ne olursa olsun. Operasyona gerek duyulmaması fayda etmeyeceğinin düşünülmesinden iyidir. Hem bence ilaçlı tedavisi varsa o daha zor olur alınan en masul ilaçlar bile insanın dengesini alt üst ediyor. Doktorunuz ne dedi tam olarak?

Yaaa sen ne kadsr iyi yurekli ne kadar vicdanli bir meleksin kuzum benim her konuda herkeze cevap veren bilmesede en azindan duasini edecek kadar merhametli bir yurek hep gozume takiliyordun cnm en sonunda demek istedim allahim sana en guzel hediyesini nasip etsin saglicakla kucagina doldursun allahim mutlllugunuz daim olsun ailenle kocman bir aile olun huzurlu berekketli bol kazancli insallah canim

Gecmisolsun rahim filmindemi anlasildi

Ben burayı çok sevdim bana iyi gelen çok yazılar okudum. Belki bir iki cümlemin birine tesiri olur diye umut ediyorum. Seni de güzel kalbinden öpüyorum. Bu kadar güzel dilekler dualar alınca elim ayağıma dolanıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok teşekkur ederim. İnşallah senin de kalbinden geçen tüm duaların bir an önce kabul olsun. Rabbim hiç darda bırakmasın.

amin kuzum allah razi olsun

Doktor rahim filmi istedi asıl ben ondan korkuyorum. Rahim filmi çektirmek zormuş heralde .
çektiren var mı aranızda

rahim filmi olmadan sivi birikmesini nasil anladi

Hsg çekileceğiniz yere dikkat edin . İlk hsg çekimim çok kötüydü. Hem ağrı ve kanama olarak hem de profesyonel ellerde olmadığı için . Tüplerimi bir şekilde kapalı çıkarttılar. Ben güvenmedim. İstanbula gittim,çekim esnasında hiç bir şey hissetmedim ve tüplerim açık çıktı her ikisi de.

gecmis olsun
Benimde buay gebelik olmazsa doktor rahim filmi cekecek umarım sorun olmaz
Benim yumurtlama dan adete kadar agrim cok oluyor.kasikagrisi bunu vajnal muayanede bir sorun goremediler belki rahimde cikar

Teşekkür ederim. Rahim filmi genelde kolay bir işlem. Anesteziye de gerek olmuyor. Güvendiğiniz bir yerde çektirin. Gebeliğiniz uzun süredir olmadıysa malesef başka sorunlar çıkabiliyor. Benim de tüplerim açık çıktı fakat laparoskopi ve histeroskopi istendi .Tüplerden sıvı geçtiği gözüküyor fakat tüplerin saçakları görevi yerine getirebiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…