- 12 Şubat 2020
- 6
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Hatice1819
-
Yaaa sen ne kadsr iyi yurekli ne kadar vicdanli bir meleksin kuzum benimKorkmayın. Cerrahi operasyon demek çözüm demek mevzu ne olursa olsun. Operasyona gerek duyulmaması fayda etmeyeceğinin düşünülmesinden iyidir. Hem bence ilaçlı tedavisi varsa o daha zor olur alınan en masul ilaçlar bile insanın dengesini alt üst ediyor. Doktorunuz ne dedi tam olarak?
Gecmisolsun rahim filmindemi anlasildihamile kalamadığım için doktora gittim ve sol tüpümde sıvı birikmesi olduğunu söyledi . Çok korkuyorum cerrahi bir operasyon yaptırmak istemiyorum . Başına gelen ve tedavi olan var mi arkadaşlar . Cevap verirseniz çok sevinirim çok korkuyorum çünkü . Şimdiden teşekkürler
Ben burayı çok sevdim bana iyi gelen çok yazılar okudum. Belki bir iki cümlemin birine tesiri olur diye umut ediyorum. Seni de güzel kalbinden öpüyorum. Bu kadar güzel dilekler dualar alınca elim ayağıma dolanıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok teşekkur ederim. İnşallah senin de kalbinden geçen tüm duaların bir an önce kabul olsun. Rabbim hiç darda bırakmasın.Yaaa sen ne kadsr iyi yurekli ne kadar vicdanli bir meleksin kuzum benimher konuda herkeze cevap veren bilmesede en azindan duasini edecek kadar merhametli bir yurek hep gozume takiliyordun cnm en sonunda demek istedim allahim sana en guzel hediyesini nasip etsin saglicakla kucagina doldursun allahim mutlllugunuz daim olsun ailenle kocman bir aile olun huzurlu berekketli bol kazancli insallah canim
amin kuzum allah razi olsunBen burayı çok sevdim bana iyi gelen çok yazılar okudum. Belki bir iki cümlemin birine tesiri olur diye umut ediyorum. Seni de güzel kalbinden öpüyorum. Bu kadar güzel dilekler dualar alınca elim ayağıma dolanıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok teşekkur ederim. İnşallah senin de kalbinden geçen tüm duaların bir an önce kabul olsun. Rabbim hiç darda bırakmasın.
Anestezili cektircm ben buay gebelik olmazsa yoksa o aciyaa dayanamam.ama kimisi cok acımıyor diyorDoktor rahim filmi istedi asıl ben ondan korkuyorum. Rahim filmi çektirmek zormuş heralde .
çektiren var mı aranızda
rahim filmi olmadan sivi birikmesini nasil anladihamile kalamadığım için doktora gittim ve sol tüpümde sıvı birikmesi olduğunu söyledi . Çok korkuyorum cerrahi bir operasyon yaptırmak istemiyorum . Başına gelen ve tedavi olan var mi arkadaşlar . Cevap verirseniz çok sevinirim çok korkuyorum çünkü . Şimdiden teşekkürler
Anestezili çektirebiliyor muyuz isteğe göreAnestezili cektircm ben buay gebelik olmazsa yoksa o aciyaa dayanamam.ama kimisi cok acımıyor diyor
ozelde cektircm ben.cekiyorlar.devlette nasil bilmiyorimAnestezili çektirebiliyor muyuz isteğe göre
ben buayin sonunda cektircm daha cektirmedimÇok teşekkür ederim içimi çok rahatlattınız . Siz çektirdiniz yani di mi anestezili .
Vajinadan ultrasonla baktıben buayin sonunda cektircm daha cektirmedim
Sizin rahimdeki sivi nasil anlasildi
Neden 2kezBen 2 kez hsg çektirdim
gecmis olsunHsg çekileceğiniz yere dikkat edin . İlk hsg çekimim çok kötüydü. Hem ağrı ve kanama olarak hem de profesyonel ellerde olmadığı için . Tüplerimi bir şekilde kapalı çıkarttılar. Ben güvenmedim. İstanbula gittim,çekim esnasında hiç bir şey hissetmedim ve tüplerim açık çıktı her ikisi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?