Ben oldum ağustos ayinda tip fakültesinde olmustumArkadaşlar bu ameliyati olan var mi iyi bir doktor onerirmisiniz?
şuan hamile misin, bide benimki baya drin bir septum tek işlemde biter değil miBen oldum ağustos ayinda tip fakültesinde olmustum
Ben geçen yıl eylül de ankara zekai tahirde oldumArkadaşlar bu ameliyati olan var mi iyi bir doktor onerirmisiniz?
Isparta tip fakültesinde prof a oldum bende en guvenilir hocalar orda oluyo disarda ozelde para vermek den se ben orayi tercih ettim benim orta seviyeli septumdu baya bi aldilar ama yinede yarim cmden az kalmis rahim duvarina yakin oldugu icin hepsini alamazlar ikinci bi ameliyatla tekrar alabilirler doktorunu iyi arastirmani oneririm sonucta basit de olsa önemli bisey rahim içiHangi ilde peki hangi doktor . Burdada üniversite hastanesi var güven olur heralde demi. Profosor yapıyor hastane de ama emin olamıyorum
Hayir hamile değilim malesef hala deneme asamasindayiz benim hic gebelik düşük olmadi septum mu engeldi bilemiyoruz ama hala hamile kalamadim sana ne dedi düşük filan olmusmuydu sizinşuan hamile misin, bide benimki baya drin bir septum tek işlemde biter değil mi
özelde mi yoksa devlette mi?Ben geçen yıl eylül de ankara zekai tahirde oldum
Geçmiş olsun . Ama şuan çok sevindim bebeğine Allah analı babalı büyütsünOperasyondan sonra 1 kez adet oldum sonra hamile kaldım. Dahaönce 3 düşük yapmıştım.
kimyasal gebelik oldu sadece. Bende prof doktor buldum onu düşünüyoruz. Sen eşine baktirdinmi canimHayir hamile değilim malesef hala deneme asamasindayiz benim hic gebelik düşük olmadi septum mu engeldi bilemiyoruz ama hala hamile kalamadim sana ne dedi düşük filan olmusmuydu sizin
Allah tez zamanda nasip eder inşallah ikimize de sağlıklaHayir hamile değilim malesef hala deneme asamasindayiz benim hic gebelik düşük olmadi septum mu engeldi bilemiyoruz ama hala hamile kalamadim sana ne dedi düşük filan olmusmuydu sizin
O bu ay kontrole gidicek insallah bazi sebeblerden. Dolayı gitmemistikimyasal gebelik oldu sadece. Bende prof doktor buldum onu düşünüyoruz. Sen eşine baktirdinmi canim
Düşükleriniz kaç haftalıktı?Operasyondan sonra 1 kez adet oldum sonra hamile kaldım. Dahaönce 3 düşük yapmıştım.
Aminn insallah hep beraberAllah tez zamanda nasip eder inşallah ikimize de sağlıkla
belki esden dolayı olabilir çünkü 1 ilaç kullanıyor adam sonra hamilelik oluyor inşallah sizinde te z zamanda olur . Bende bu ameliyattan çok korkuyorum bakalım ne olacakO bu ay kontrole gidicek insallah bazi sebeblerden. Dolayı gitmemisti
Ilki 8 hafta kurtaj oldum digerleri 4 hafta yani öğrenir öğrenmez kanamam oldu kimyasal gebelik dediler. Şimdi bebeğim doğdu 5 aylık çok şükürDüşükleriniz kaç haftalıktı?
Maşallah bebişinize, Rabbim hayırlı uzun ömür versin. Ben de hamileliğimi öğrenmeden hemen önce kontrolde doktor perde ihtimali var demişti ama hsg çekilemeden hamile olduğumu öğrendim. Başka bir doktora gittim o da kesin tanı koyamasa da perde olabileceğini söylemişti. Şimdiye kadar çok şükür sorunsuz giden bir gebeliğim var ama yine de tedirgin oluyorum.Ilki 8 hafta kurtaj oldum digerleri 4 hafta yani öğrenir öğrenmez kanamam oldu kimyasal gebelik dediler. Şimdi bebeğim doğdu 5 aylık çok şükür
korkmayın perdenin boyutları var sizinki hafif dir muhtenmelen Allah sağlıkla kucağınıza aldirsinMaşallah bebişinize, Rabbim hayırlı uzun ömür versin. Ben de hamileliğimi öğrenmeden hemen önce kontrolde doktor perde ihtimali var demişti ama hsg çekilemeden hamile olduğumu öğrendim. Başka bir doktora gittim o da kesin tanı koyamasa da perde olabileceğini söylemişti. Şimdiye kadar çok şükür sorunsuz giden bir gebeliğim var ama yine de tedirgin oluyorum.
maşallah bize umut oldunuz Allah bebisinize sağlıklı uzun omur versinIlki 8 hafta kurtaj oldum digerleri 4 hafta yani öğrenir öğrenmez kanamam oldu kimyasal gebelik dediler. Şimdi bebeğim doğdu 5 aylık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?