- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
3 senedir o kadar yoruldum kiInsallah gönlundeki hayirlisiyla gerceklesir. Ne diyim bu yolda sen beni iyi anlarsin bende seni iyi anlarim. Emek verdikce insan daha cok istiyor . Ne gelirse allahtan.
Su sogan kurunu bi yapayim bakalim. Sifa olur insallahIlişki olmadi zaten az kanama olduğu icin bir de enfeksiyon ilk on gün kapmamak gerek o yuzden.. ama dr yasakladi mi hic onu hatirlamiyorum, fakat olduğu ay hamile kalani bile duymustum onlarin yeri demekki farklıydı, rahmin toparlanmasi icin bir adet donemi geçmesi en güzeli... :)
Soğan suyu iltihaba ve kistlere iyi geliyor diye biliyorum polipe iyi gelseydi ben uyguladım 1 ay sonunda doktor 4 tane polip var dedi histeroskibi yaptıktan sonra transfer yapılacakmis Allah herkesin yardımcısı olsunIyi geliyor diye okudum hep.
Polipleriniz buyuk müydü? Kuculme olmustur belki de.Soğan suyu iltihaba ve kistlere iyi geliyor diye biliyorum polipe iyi gelseydi ben uyguladım 1 ay sonunda doktor 4 tane polip var dedi histeroskibi yaptıktan sonra transfer yapılacakmis Allah herkesin yardımcısı olsun
Polip et parçasıdir o yüzden soğan suyuyla gitmiyor malesef soğan suyu kist ve iltihaba iyi geliyor ben senede birkaç kez yaparım iyi gelir 2 defa histeroskobi oldum üçüncüyü olcam polip yüzünden iyi gelseydi benim sürekli yaptığım kur iyi gelirdi histeroskobiden başka çare yok malesef Allah herkese şifa versinPolipleriniz buyuk müydü? Kuculme olmustur belki de.
Sogan kurunun yararini gordunuz mu?
Polip tekrarlayan birşeymiş. Ama sogan kuru ile gecti diyen cok kisi var. Kilonuz nasil? Birgebeningunlugu youtube sayfasinda masajlar var hic yaptinuz mi?Polip et parçasıdir o yüzden soğan suyuyla gitmiyor malesef soğan suyu kist ve iltihaba iyi geliyor ben senede birkaç kez yaparım iyi gelir 2 defa histeroskobi oldum üçüncüyü olcam polip yüzünden iyi gelseydi benim sürekli yaptığım kur iyi gelirdi histeroskobiden başka çare yok malesef Allah herkese şifa versin
Kilom 66 boyum 1.70 yani normal yokhic masaj yapmadım bakarım onlara da teşekkür ederim umarım şifa olur size soğan kürüPolip tekrarlayan birşeymiş. Ama sogan kuru ile gecti diyen cok kisi var. Kilonuz nasil? Birgebeningunlugu youtube sayfasinda masajlar var hic yaptinuz mi?
Amin insallah. Dedigim gibi tekrar edebiliyormus yapisal olarak. Siz de o masajlari yapin, kanlanma fazla olursa rahim ve yumurtaliklar olmasi gereken gibi islermis. Insallah siz de muradiniza erersiniz.Kilom 66 boyum 1.70 yani normal yokhic masaj yapmadım bakarım onlara da teşekkür ederim umarım şifa olur size soğan kürü
Küçük polipler hamileliğinizi engellemez de doktorunuz hamilelik öncesinde niye çıkarmayı teklif etmedi?.Madem tespit edildi, histeroskopi ile çıkarılması daha uygun olurdu diye düşünüyorum. Hamilelik öncesinde poliplerinizi çıkarttırıp patoloji sonucunu bekleyin. Bu arada korunun tabii ki.Herkese merhaba arkadaşlar adetlerim çok düzenlidir bu ay kontrole gittiğimde 2 adet polip gördü 9mm ve 6mm gebeliğe şimdilik engel değil dedi ve Femaraya başkadı bu şekilde başına gelip hamile olan arkadaşlar varmı polip engelllermi yoksa
İnşaallah canım ya salı günü yumurta toplama işlemim var herşey yolunda gider inşaallah Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasinAmin insallah. Dedigim gibi tekrar edebiliyormus yapisal olarak. Siz de o masajlari yapin, kanlanma fazla olursa rahim ve yumurtaliklar olmasi gereken gibi islermis. Insallah siz de muradiniza erersiniz.
Gecmis olsunHerkese merhaba arkadaşlar adetlerim çok düzenlidir bu ay kontrole gittiğimde 2 adet polip gördü 9mm ve 6mm gebeliğe şimdilik engel değil dedi ve Femaraya başkadı bu şekilde başına gelip hamile olan arkadaşlar varmı polip engelllermi yoksa
Sende polip icin operasyon geçirdin mi?Küçük polipler hamileliğinizi engellemez de doktorunuz hamilelik öncesinde niye çıkarmayı teklif etmedi?.Madem tespit edildi, histeroskopi ile çıkarılması daha uygun olurdu diye düşünüyorum. Hamilelik öncesinde poliplerinizi çıkarttırıp patoloji sonucunu bekleyin. Bu arada korunun tabii ki.
Tekrarladığı için mi 3.ye olucan?Polip et parçasıdir o yüzden soğan suyuyla gitmiyor malesef soğan suyu kist ve iltihaba iyi geliyor ben senede birkaç kez yaparım iyi gelir 2 defa histeroskobi oldum üçüncüyü olcam polip yüzünden iyi gelseydi benim sürekli yaptığım kur iyi gelirdi histeroskobiden başka çare yok malesef Allah herkese şifa versin
Ağrı yapmıyor kaç cm olduğu belli değildi doktorum çok sayıda polip var temizledim dedi ara kanama yapıyordu o kadarTekrarladığı için mi 3.ye olucan?
Geçmiş olsun bu arada.
Kac cm, ara kanama, ilişkide ağrı yapıyor mu? Bende öylede.
Ara kanama açık renk oluyordu di mi adet kanına göre, pembemsi.Ağrı yapmıyor kaç cm olduğu belli değildi doktorum çok sayıda polip var temizledim dedi ara kanama yapıyordu o kadar
Evet sizde de mi var geçmiş olsunAra kanama açık renk oluyordu di mi adet kanına göre, pembemsi.