Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba 8 aydır çocuk istiyoruz doktor gittim rahim filmi istedi çekıldım polip çıktı ve rahim şekli bozukluğu alan dar ve basıkmıs historoskopi yapılması lazım dedi polip aldırıp hamile kalan varmı
Merhaba, ekim ayinda rahmimde lolip cikti 4 cm, tamda bebegin olusacagi yerde gorunuyor dedi ve cok kolay bir sekilde aldirdim. 1 ay sonra ilk defa hamile kalmistim hemen :) ama ne yazik ki düşük ile sonuclandi, kimyasal gebelikti. Polip ile bir ilgilisi yoktu düşüğün. Sonuc olarak polip sonrasi hamile kalabilirsinizKızlar merhaba 8 aydır çocuk istiyoruz doktor gittim rahim filmi istedi çekıldım polip çıktı ve rahim şekli bozukluğu alan dar ve basıkmıs historoskopi yapılması lazım dedi polip aldırıp hamile kalan varmı
Merhaba, ekim ayinda rahmimde lolip cikti 4 cm, tamda bebegin olusacagi yerde gorunuyor dedi ve cok kolay bir sekilde aldirdim. 1 ay sonra ilk defa hamile kalmistim hemen :) ama ne yazik ki düşük ile sonuclandi, kimyasal gebelikti. Polip ile bir ilgilisi yoktu düşüğün. Sonuc olarak polip sonrasi hamile kalabilirsiniz
Bende de var doktorlara guvenememe sorunu maalesef. Cok zor icime siniyor. Tanidik referans ile bir doktora ameliyat olmustum ben de en son karar verip. Doktorun guven vermesi cok onemli. Nazik ve insan halinden anlayan bir doktor bulursaniz iciniz de rahat eder. Sert, yuze bile bakmayan, samimiyetsiz doktorlara hicbir isleme gitmiyorum ben de. Umarim icinize en cok sinen en dogru karariniz olur. Cok gecmis olsun, merak etmeyin hayirlisiyla bugunler de gececek en guzel sekildeMerhabalar öncelıkle çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız Benım hem polip tam döl yatağında var hemde rahimim T şeklinde onu düzeltme ameliyatı olacağım umarım doktorum iyi yapar 4 doktora gittim güvenemiyorum doktorlara
Merhabalar polip ameliyatım gerçekleşti 1 hafta oldu bugün bende İstanbul medicine hastanesınde Derya sivri de oldum ameliyatımı 40 gun korunma verdi sonrasında denemeler başlıcak çok stresliyimKayseride ben polip ve rahim sekil düzelme amaliyatini ayni anda oldum. Çok memnun kaldım. Doktorumu tavsiye ederim. Ahmet Emin Mutlu - Kayseri Özel Erciyez Hastanesi
Merhabalar ameliyatımı oldum doktor içime sindi bakalım umarım iyi bır sonuç alırız çok teşekkür ederimBende de var doktorlara guvenememe sorunu maalesef. Cok zor icime siniyor. Tanidik referans ile bir doktora ameliyat olmustum ben de en son karar verip. Doktorun guven vermesi cok onemli. Nazik ve insan halinden anlayan bir doktor bulursaniz iciniz de rahat eder. Sert, yuze bile bakmayan, samimiyetsiz doktorlara hicbir isleme gitmiyorum ben de. Umarim icinize en cok sinen en dogru karariniz olur. Cok gecmis olsun, merak etmeyin hayirlisiyla bugunler de gececek en guzel sekilde
Merhaba. Benim amaliyatımın üzerinden tam 3 hafta gecti ve doktorda 3 hafta korunma vermişdi. Şuan adet olmayı bekliyorum. Bir sonraki siklus çalışmalara başlıcaz insallah.Merhabalar polip ameliyatım gerçekleşti 1 hafta oldu bugün bende İstanbul medicine hastanesınde Derya sivri de oldum ameliyatımı 40 gun korunma verdi sonrasında denemeler başlıcak çok stresliyim
Merhaba hamile kaldınız mıMerhaba. Benim amaliyatımın üzerinden tam 3 hafta gecti ve doktorda 3 hafta korunma vermişdi. Şuan adet olmayı bekliyorum. Bir sonraki siklus çalışmalara başlıcaz insallah.
Bu 3 haftalık sürec benim icinde cok stresli geçti ve sanki 3 hafta değilde 3 aymış gibi hissettim :) Bebek isteyipte korunmak tam anlamıyla işkence gibi birşeymiş..