Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de işte öyleyim bebek istiyorum diye gittim her şey normal diyecek diye beklerken polip var almamız lazım dedi yıkıldım bir de üstüne prolaktin hormonum yüksek çıkmış imkanı yok hamile kalamazmışım yani. çarşamba tekrar gideceğim ve yazdıkların bana cesaret verdi Allah razı olsun ne diyim..
Merhaba arkadaşim..sendeki sikayetlerin aynisi bendede vardi 1 cm polip ve prolaktin yuksekligi temmu ayinda prolaktin icin ilac vermisti cok yan etkileri var diye bikac ay kullanmadim
Ben de işte öyleyim bebek istiyorum diye gittim her şey normal diyecek diye beklerken polip var almamız lazım dedi yıkıldım bir de üstüne prolaktin hormonum yüksek çıkmış imkanı yok hamile kalamazmışım yani. çarşamba tekrar gideceğim ve yazdıkların bana cesaret verdi Allah razı olsun ne diyim..
Merhaba arkadasim..bendede mayis ayinda prolaktin yuksekliginden dolayi doktor ilac verdi..yan etkileri var diye bikac ay ilaci kullanmadim sorasinda tekrar gitrigimde 1 cm polip var gebelige engel almamiz lazim dedi doktor..korkudan yine aldiramadim.bari ilaci kullanayim allahtan umut kesilmez dedim kullandigim ilk ay 1 cmlik poliple hamile kaldim.suan 9 haftalik hamileyim.msjini gec gordum belki ameliyat olmussundur ama olmadiysanda allahtan umit kesilmez insallah gonlune gore olur hersey.