Anladım canım çok sevindim senin adına ben geçen sene aldırmıştım tekrarladı ama çocuk istemiyorduk hep korunduk sadece bu ay korunmasız ilişki oldu sence aldırmalımıyım tekrardanPolipleri aldırdığımın 2 ay sonrası hamile kaldım. Ama benim çok çok fazlaymış ve tutunamıyormuş bebek. O nedenle hep kimyasal gebelik yaşadım
Canım inan ne desem yanlış olur en iyisini doktor bilir benim çok çok fazla olduğu için doktor aldırman lazım yoksa hamile kalamazsın demiştiAnladım canım çok sevindim senin adına ben geçen sene aldırmıştım tekrarladı ama çocuk istemiyorduk hep korunduk sadece bu ay korunmasız ilişki oldu sence aldırmalımıyım tekrardan
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım inan ne desem yanlış olur en iyisini doktor bilir benim çok çok fazla olduğu için doktor aldırman lazım yoksa hamile kalamazsın demişti
Siz peki polip ameliyatı oldunuz mu ? Sonrasında bebeğiniz oldu muBen poliplerimle beraber hamile kaldım, ve hayatımın en büyük şokunu yaşayarak bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm, doktorlar polip sebepli bebek beslenememiş olabilir dediler, size tavsiyem aldırın ve öyle hamile kalın, acı bir tecrübe ile bunu öğrenmiş oldum
Olmadım henüz yeni ama olucamSiz peki polip ameliyatı oldunuz mu ? Sonrasında bebeğiniz oldu mu
Bana da geçmiş olsun tabi bu arada, değil miSiz peki polip ameliyatı oldunuz mu ? Sonrasında bebeğiniz oldu mu
Çok geçmiş olsun bebeğinize inşallah en kısa zamanda en tez vakitte kavuşursunuz. Zor bir süreç kusura bakmayın en başta geçmiş olsun dilemeliydimBana da geçmiş olsun tabi bu arada, değil mi