Rahimde polip olupta hamile kalan varmı ?

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
815
348
26
Herkese merhaba hanımlar ben geçen sene histereskopi ile polipleri aldırmıştım geçen ay gittiğimde tekrardan polip oluştuğunu öğrendim ama küçük milimde olduğunu söyledi doktorum bana iki seçenek sundu ya aldır yada çocuk denemesi yapabilirsin dedi 4 yıllık evliyim ve sadece bu ay korunmayı bıraktım . Polip olupta hamile kalan varmı yada polip ameliyatı sonrası hamile kalan varmı ? fikirlerinize açığım .

Ben hamile kalamıyordum aldırdım ve hemen hamile kaldım.

Polipleri aldırdığımın 2 ay sonrası hamile kaldım. Ama benim çok çok fazlaymış ve tutunamıyormuş bebek. O nedenle hep kimyasal gebelik yaşadım

Polipleri aldırdığımın 2 ay sonrası hamile kaldım. Ama benim çok çok fazlaymış ve tutunamıyormuş bebek. O nedenle hep kimyasal gebelik yaşadım
Anladım canım çok sevindim senin adına ben geçen sene aldırmıştım tekrarladı ama çocuk istemiyorduk hep korunduk sadece bu ay korunmasız ilişki oldu sence aldırmalımıyım tekrardan

Ben poliplerimle beraber hamile kaldım, ve hayatımın en büyük şokunu yaşayarak bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm, doktorlar polip sebepli bebek beslenememiş olabilir dediler, size tavsiyem aldırın ve öyle hamile kalın, acı bir tecrübe ile bunu öğrenmiş oldum

Anladım canım çok sevindim senin adına ben geçen sene aldırmıştım tekrarladı ama çocuk istemiyorduk hep korunduk sadece bu ay korunmasız ilişki oldu sence aldırmalımıyım tekrardan
Canım inan ne desem yanlış olur en iyisini doktor bilir benim çok çok fazla olduğu için doktor aldırman lazım yoksa hamile kalamazsın demişti

Ben poliplerimle beraber hamile kaldım, ve hayatımın en büyük şokunu yaşayarak bebeğimi 6 haftalıkken düşürdüm, doktorlar polip sebepli bebek beslenememiş olabilir dediler, size tavsiyem aldırın ve öyle hamile kalın, acı bir tecrübe ile bunu öğrenmiş oldum
Siz peki polip ameliyatı oldunuz mu ? Sonrasında bebeğiniz oldu mu

Bana da geçmiş olsun tabi bu arada, değil mi
Çok geçmiş olsun bebeğinize inşallah en kısa zamanda en tez vakitte kavuşursunuz. Zor bir süreç kusura bakmayın en başta geçmiş olsun dilemeliydim 😔 dualarım sizinle

ben de polipden dolayi dusuk yaptim polipden olabilir dediler, polip ameliyati oldum 6 ay oldu her ay denioruz henuz kalamadim

X