rahimde Polip olup hamile kalan var mı?

papatya8822 benim polibimin boyutu ne kadardı bilmiyorum ama doktorum büyük demişti. Ancak yine de ben 5-6 ay enedim. zaten doktor da kesinlikle hamile kalamazsın demedi. Sadece hamile kalamamanın nedeni bu olabilir ancak hiçbir sorun olmasa dahi 1 yıl boyunca hamile kalamamak normal dedi. Bu nedenle eğer 1 yılı geçmediyse biraz daha dene derim. ben denedm ve çok şükür hamileyim

Bende de polip var ve ben çok korkuyorum aldırmaya çok da yüksek ücretler deneyeceğim sizin gibi hatta soğan kürü deneyeceğim ....

ALLAH tamamına erdirsin bu arada sizin adınıza çok sevindim 3 yıllık evliyim.. darısı başıma İNŞAALLAH ...

Selam bende dun yum takibinde 1cm.polip oldugunu ogrendim.bi sure daha hamile kalamazsam aliriz dedi doktor ama korkuyorum dusunurken bile canim yaniyor:(
Sogan kurunu bende dusundum ise yaradimi sende arkadasim:(
bende de polip olduğunu söylediler. ancak diğer herşey polip dışında çok iyiymiş. doktorum bana hamile kalmanı engelleyebilir ama kesin birşey soylenemez dedi. ben de hemen ameliyat olmak istemedim. yaklaşık 5-6 ay denedik ve tedavisiz hamile kaldım. bence siz de hemen ameliyat olmayın derim. en azından kendinize bir deneme süresi verin.

Bende de polip var ve ben çok korkuyorum aldırmaya çok da yüksek ücretler deneyeceğim sizin gibi hatta soğan kürü deneyeceğim ....

ALLAH tamamına erdirsin bu arada sizin adınıza çok sevindim 3 yıllık evliyim.. darısı başıma İNŞAALLAH ...

ben soğan kürü denedim 15 gün sabah-akşam. ondan sonraki ay hamile kaldım. soğan kürünün etkisi mi bilmiyorum ama denemek lazım.

Deniycem canim bu ay klomen kullandim bitti dun gittim 16mm olmus yumurta benimde hormonlarm normal sadece 1cm polip varmis belki o engel ama hemen almayalim o varkende kalabilirsin dedi doktorum dogum yaptinmi sen
ben soğan kürü denedim 15 gün sabah-akşam. ondan sonraki ay hamile kaldım. soğan kürünün etkisi mi bilmiyorum ama denemek lazım.

3 ayım var inş doğuma. benım doktorum da hemen alalım demişti. ben istemedim. herkes de farklı olabiliyor polip sonuçları ama beklemek de yarar var diye düşünüyorum

Merhaba ,iki düşüğüm var benim de, 2 ay arayla ;her ikisi de kendiliğinden düştü.Sebebini araştırırken en sonunda geçen ay polip olduğu ortaya çıktı.Yarın ameliyat olacağım.
Daha once olan var mıdır acaba ? Doktorumu da yarın sabah göreceğim ama aklıma takılanlar var, sadece 8 saatlik açlık gerekiyor dediler, başka hiç bir fikrim yok:(
Ne kadar sürer , ne zamankendime gelirim ,genel anestezi mi?
En önemlisi ne kadar süreyle cinsel ilişki olmuyor tahminen ?
Bu ayki yumurtlama günlerimi kaçırmaktan korkuyorum birtaraftan da :(

Şimdiye kadar dikiş bile atılmadı bana , heyecanlıyım biraz..

Şimdiden teşekkürler ..

Merhaba ,iki düşüğüm var benim de, 2 ay arayla ;her ikisi de kendiliğinden düştü.Sebebini araştırırken en sonunda geçen ay polip olduğu ortaya çıktı.Yarın ameliyat olacağım.
Daha once olan var mıdır acaba ? Doktorumu da yarın sabah göreceğim ama aklıma takılanlar var, sadece 8 saatlik açlık gerekiyor dediler, başka hiç bir fikrim yok:KK43:
Bu ayki yumurtlama günlerimi kaçırmaktan korkuyorum birtaraftan da :KK43:

Şimdiden teşekkürler ..
Merhaba ben geçen hafta polip ameliyatı oldum. İlk defa ameliyat olacağım için bnde çok tedirgindim ama korktuğum gibi değildi. Ben genel anestezi ile oldum ama lokal yapmanı öneririm. Çünkü genelde uyanır uyanmaz ağrıyı hissediyorsun.ağrı kesici iğne ile o ağrıdan gidiyo sonra zaten. Şimdi olsam lokal yapardım herhalde. doktorum bana 10 gün cinsel perhiz verdi. Şu an çok iiym çok şükür. Senin polipin kaç cm di? Düşük sebebin kesinlikle polip miymiş?

Merhaba ben geçen hafta polip ameliyatı oldum. İlk defa ameliyat olacağım için bnde çok tedirgindim ama korktuğum gibi değildi. Ben genel anestezi ile oldum ama lokal yapmanı öneririm. Çünkü genelde uyanır uyanmaz ağrıyı hissediyorsun.ağrı kesici iğne ile o ağrıdan gidiyo sonra zaten. Şimdi olsam lokal yapardım herhalde. doktorum bana 10 gün cinsel perhiz verdi. Şu an çok iiym çok şükür. Senin polipin kaç cm di? Düşük sebebin kesinlikle polip miymiş?

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle.
Çapa da ofis histeroskopi olacaktım ancak arıza olduğundan o gun gidip beklememe ragmen olamadım,geri döndüm.
Doktorumdan Çağa dan başka bir öneride bulunmadı bana :( Zaten polipimin çok önemli boyutta olmadığını söylemişti önceden de , sanırım birdaha ki ay adet sonrası yaptıracağım ,yine bir sorun çıkmazsa
Polipim 4mm. Düşüklerimi kesinlikle buna bağlıyor diyemem , alsak iyi olur ama sebep bu olmayabilir dedi..

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle.
Çapa da ofis histeroskopi olacaktım ancak arıza olduğundan o gun gidip beklememe ragmen olamadım,geri döndüm.
Doktorumdan Çağa dan başka bir öneride bulunmadı bana :KK43: Zaten polipimin çok önemli boyutta olmadığını söylemişti önceden de , sanırım birdaha ki ay adet sonrası yaptıracağım ,yine bir sorun çıkmazsa
Polipim 4mm. Düşüklerimi kesinlikle buna bağlıyor diyemem , alsak iyi olur ama sebep bu olmayabilir dedi..
Benim polipim 16 mm di ve gebeliğe engeldi galiba. Umarım sizde en kısa zamanda tedavi olur bebeğinizi kucaklarsnz ;) Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Benimde 1 cm.e yakınmış gebelige belki engeldir dedi.Cok buyuk dimi aldirmassam kalamam bende

Benimde 1 cm.e yakınmış gebelige belki engeldir dedi.Cok buyuk dimi aldirmassam kalamam bende
Benim dr um 1 cm den küçük poliplerin gebeliğe engel olmadığını 1 cm den bbüyüklerin ise tartışmalı olduğunu söyledi. Ama eğer aklında kuşku varsa Operasyon zor değil. Ve benim dr um bu operasyonu olanların gebelik şanslarının arttığını söyledi. Sen iyice bir araştır istersen cnm.

Tesekkur ederim papatyam.Ben bu ay klomen kullandim yumlara bakarken gordu polibi.Belki engeldir bi kac ilacla deneyelim hamilelik olmazsa sonra aliriz dedi.Ama ben mayis ayinda gitmeyi dusunmuyorum doktora.Sogan kuru yapip ta gidicem artik.Faydasi gorende cok..Klomende surekli kullaninca kist yapan bi ilacmis.Yani 1 ay ara vermis olucam..
Benim dr um 1 cm den küçük poliplerin gebeliğe engel olmadığını 1 cm den bbüyüklerin ise tartışmalı olduğunu söyledi. Ama eğer aklında kuşku varsa Operasyon zor değil. Ve benim dr um bu operasyonu olanların gebelik şanslarının arttığını söyledi. Sen iyice bir araştır istersen cnm.

Tesekkur ederim papatyam.Ben bu ay klomen kullandim yumlara bakarken gordu polibi.Belki engeldir bi kac ilacla deneyelim hamilelik olmazsa sonra aliriz dedi.Ama ben mayis ayinda gitmeyi dusunmuyorum doktora.Sogan kuru yapip ta gidicem artik.Faydasi gorende cok..Klomende surekli kullaninca kist yapan bi ilacmis.Yani 1 ay ara vermis olucam..
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler verirsn bize cnm :anneadayı:

Kizlar bendede 8mm polip cikti.histereskopi ile aldirdim.veeeee aldirdigim aydan 1 ay sonra hamile kaldim.Allah herkese nasip etsin 1 senedir ugrasiyoduk.aldirmasaydim dahada ugrasacakmisiz anlasilan.

Kizlar bendede 8mm polip cikti.histereskopi ile aldirdim.veeeee aldirdigim aydan 1 ay sonra hamile kaldim.Allah herkese nasip etsin 1 senedir ugrasiyoduk.aldirmasaydim dahada ugrasacakmisiz anlasilan.
Hayırlı olsun cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bnde bu ay ameliyat oldum. Senin dr un klomen falan ilaç vermiş miydi herhangi bir ilaç kullandın mı?

Yok canim doktor oluruna birakalim dedi.Umarim benimle kalir bebisim.Sanada cok gecmis olsun.Herseyin hayirlisi...

bende nisan ayında histereskopi ile polip ameliyatı oldum. farklı görüş almadan ameliyat olmak istemedim ve üç doktora muayene oldum büyüklüğü yaklaşık 14 mm idi. hiç bir doktor kesin olarak gebe kalmana engel demedi ancak gebe kalsan bile düşük yapma ihtimalin yüksek dediler. bu ameliyattan bende çok korkmuş ve araştırmıştım ancak gerçekten hiç korkulacak bi operasyon değil. operasyon sonrası doktorum regl tarihimin değişebileceğini öne yada geriye gidebileceğini söylemişti ancak regl tarihim değişmedi. ama regl tarihime kadar sulu ve kanlı akıntılarım oldu. doktorum bebek denemeleri için ise bu kanamalı akıntı bitene kadar özellikle enfeksiyon kapmamam için dikkat etmemiz gerektiğini söyledi. böylece toplamda 1 ay ara vermiş olduk. regl bitiminden sonra tekrar denemeye başladık önümde merakla beklediğim bir hafta var umarım hamileyimdir.

selam canım yazılanları hep okuyorum küçük alınmasa da gebeliğe engel değil sorun olmaz diyorlar peki nie ameliyat yapıyorlar benim polip 5 mm di 2 taneydi doktor bulunduğu yer önemli düşük ve gebeliğe engel olur dedi aldı peki bu almayan doktorlar neye göre küçük deyip önemsemiyor

Daha once olan var mıdır acaba ? Doktorumu da yarın sabah göreceğim ama aklıma takılanlar var, sadece 8 saatlik açlık gerekiyor dediler, başka hiç bir fikrim yok:KK43:
Bu ayki yumurtlama günlerimi kaçırmaktan korkuyorum birtaraftan da :KK43:

Şimdiden teşekkürler ..

selam canım polip ameliyatı sonrası mı hamile kaldın

Back