Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşmezse evetOn gün sonra kontrole gittim orda ortaya çıktı bana metiler verdi çok korkuyorum tekrar kürtaj mı olacağım düşmezse ¿
Ya istemiyorum ne yapmam lazım çok korkuyorum başıma gelene bakDüşmezse evet
İlacı kullandınız mı ?Ya istemiyorum ne yapmam lazım çok korkuyorum başıma gelene bak
Metiler ve cataflam verdi iki gündür kullanıyorumİlacı kullandınız mı ?
İlacın rahminizi kasıp kanamayı başlatması lazım hali hazırda kanama varsa pıhtının düşmesi biraz sürebilir endişe etmeyinMetiler ve cataflam verdi iki gündür kullanıyorum
Maalesef kanama yok kanadı durdu işte en son cuma günü falan durduİlacın rahminizi kasıp kanamayı başlatması lazım hali hazırda kanama varsa pıhtının düşmesi biraz sürebilir endişe etmeyin
Kanama başlamazsa müdahale ederler üzgünüm. Kürtaj oldunuz sanırım dimi.Maalesef kanama yok kanadı durdu işte en son cuma günü falan durdu
kürtaj oldum evet iki defa çok zararlı değil mi çok korkuyorumKanama başlamazsa müdahale ederler üzgünüm. Kürtaj oldunuz sanırım dimi.
Asıl pıhtının kalması daha riskli sizin için çünkü gebeliğe dair bir doku ve size zarar verebilir. İnşallah ilaçla düşer ama düşmezse de sağlığınız için tekrar kürtaj olmanız lazımkürtaj oldum evet iki defa çok zararlı değil mi çok korkuyorum
Evet olduk çok panik yapıyorum korkuyorum üstüste çok kötü değil mi
Tabiki zararlı evet pıhtı onun olmaması lazım başka ilaçlar vardır belki kuvvetli bu olmazsa şimdi Prof muayene geldimAsıl pıhtının kalması daha riskli sizin için çünkü gebeliğe dair bir doku ve size zarar verebilir. İnşallah ilaçla düşer ama düşmezse de sağlığınız için tekrar kürtaj olmanız lazım
Tamam haber verin geçmiş olsunTabiki zararlı evet pıhtı onun olmaması lazım başka ilaçlar vardır belki kuvvetli bu olmazsa şimdi Prof muayene geldim
Şimdi çıktım ay dediki üç hafta sonra gel kendi kendine büyük ihtimal atacak dedi bir cm lik falan mış büyük değilmiş ama üç hafta sonra ben halledeceğim küçük bi ihtimal varmış tabi ama genelde yüzlerce hastanın kendi kendine büyük pıhtılar bile atoyormuş dokuz Eylül prof doktor çok iyi bi doktordu içime sindi özeller içime hiç sinmiyor nefret ediylrjm para tuzağı hepsiTamam haber verin geçmiş olsun
Ayrıca dediki metiler işe yaramaz pek onla alakası yokTamam haber verin geçmiş olsun
İyi bak korkulacak birşey yokmuş:) geçmiş olsun tekrarAyrıca dediki metiler işe yaramaz pek onla alakası yok
Çok sağolun bi ihtimal tabi var historestepi mi ne dedi ama o kürtaj değilmiş geçmezse dedi.kürtaj yapmıyoruz bu durumlarda asla dedi histereskopi yapıyolarmış o neyse .bence hepsi korkunç da sanki kürtaj kelimesi en çok korkunç .sizin rahminiz bizim için değerli falan dedi .günlük hayatına devam et dedi kürtajdan daha kolay bi işlem gbi bahsetti artık bilmiyorum gerçektenİyi bak korkulacak birşey yokmuş:) geçmiş olsun tekrar
O işlemi bi arkadaşım yeni yaptırdı fikrim yok etiketleyim bilgi verir sizeÇok sağolun bi ihtimal tabi var historestepi mi ne dedi ama o kürtaj değilmiş geçmezse dedi.kürtaj yapmıyoruz bu durumlarda asla dedi histereskopi yapıyolarmış o neyse .bence hepsi korkunç da sanki kürtaj kelimesi en çok korkunç .sizin rahminiz bizim için değerli falan dedi .günlük hayatına devam et dedi kürtajdan daha kolay bi işlem gbi bahsetti artık bilmiyorum gerçekten
Ayyy lütfen yazsın çok sevinirimO işlemi bi arkadaşım yeni yaptırdı fikrim yok etiketleyim bilgi verir sizebrcmmmm
Merhaba, geçmiş olsun. Histeroskopinin çeşitleri var. rahmin içine kamera atıp detaylıca bakıyorlar. Gerekirse işlem yapılıyor. Anladığım kadarıyla kürtajdan sonra pıhtı olmuş sizde içerde bir parça var sanırım. Sedasyonlu uyuma uyanma süresi dahil yarım saatlik bir işlem. İçinizdeki parçayı alırlar ama inşallah gerek kalmaz kendiliğinden gider.Ayyy lütfen yazsın çok sevinirim![]()