Rahimde Perde

asyay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
3
1
25
Merhaba arkadaşlar. Rahimde perde ameliyatı olucam. Ankarada bu konu üzerine bildiğiniz bir doktor var mı acaba ?

Bu durum ultrasonla anlaşılıyor mu yoksa rahim filmi şart mı
Maalesef her doktor anlamıyor. Bazıları şüpheleniyor.Benim hemen anlaşılmadı.Rahim filmi öneren de hani az görünüyor falan dedi hatta. Hsg( rahim filmi) çektirdim. Perde nin çok kalın olduğunu raporda çift rahim olasılığı olduğunu da söylendi. Hsg olmadan anlaşılmıyor pek..

Maalesef her doktor anlamıyor. Bazıları şüpheleniyor.Benim hemen anlaşılmadı.Rahim filmi öneren de hani az görünüyor falan dedi hatta. Hsg( rahim filmi) çektirdim. Perde nin çok kalın olduğunu raporda çift rahim olasılığı olduğunu da söylendi. Hsg olmadan anlaşılmıyor pek..
Hanimlar 1 sezeryan sağlıklı doğumum var. Defalarca ultrason girdim.defalarca vajinal bakıldı.1 kez kürtaj oldum üniversite hastanesinde.boyle.bir şey olsa şimdiye kadar dr lar görmez miydi .2.kurtajda gittiğim dr rahimde perde var hsg çekelim dedi.

Hanimlar 1 sezeryan sağlıklı doğumum var. Defalarca ultrason girdim.defalarca vajinal bakıldı.1 kez kürtaj oldum üniversite hastanesinde.boyle.bir şey olsa şimdiye kadar dr lar görmez miydi .2.kurtajda gittiğim dr rahimde perde var hsg çekelim dedi.
Sezeryan da anlaşılır diye düşünüyorum. Bana doktor tekrar oluşabilir falan dedi. Belki perdenin boyutu engel değildi ilk başta.. Hsg belirleyici oluyor. Ultrason ve vajinal da yeterli olmuyor. Benm operasyon luk değil gibi dendi rahim filminden Sonra 2 kere operasyon olabilir ihtimali çıktı.

X