Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Histeroskopi ile duzeltiliyor diye biliyorum perde dusuge sebep olur diye biliyorum bende Histeroskopi oldumda doktorum aydinlatmisdiMerhabalar rahminde perde var bu durumu yaşayan ve bebeğini saglikli doguran var mi. İki kimyasal gebelik yaşadım sebebi bu olabilir mi lütfen yazınız
Ben iki kimyasal yaptım sizin kaç haftaliktiBende vardi canım 2 düşük yaptım. Histeroskopi ile düzeltildi şimdi gebe kalmaya çalışıyorum.
Peki sonrasında gebelik oldu mu ya da histeroskopiden sonra herha gi bir sıkıntınız oldu mu çok geriliyorum dusundukceHisteroskopi ile duzeltiliyor diye biliyorum perde dusuge sebep olur diye biliyorum bende Histeroskopi oldumda doktorum aydinlatmisdi
Gebelik geçen aydan beri deniyorum henüz yok. Operasyondan sonra hiç bir sıkıntım olmadı ağrı bile çekmedim. Çok başarılı geçti. Doktorunuz iyiyse sorun olmaz.Peki sonrasında gebelik oldu mu ya da histeroskopiden sonra herha gi bir sıkıntınız oldu mu çok geriliyorum dusundukce
Biri 9 haftalık biri boş gebelikti.Ben iki kimyasal yaptım sizin kaç haftalikti
Rabbım hayırlı zamanda nasip etsin inşallahGebelik geçen aydan beri deniyorum henüz yok. Operasyondan sonra hiç bir sıkıntım olmadı ağrı bile çekmedim. Çok başarılı geçti. Doktorunuz iyiyse sorun olmaz.
Amin inşallah size de❤Rabbım hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun. Ne zaman amelyat oldunuz? Ayrıca jel falan kullanıldı MıBende vardi canım 2 düşük yaptım. Histeroskopi ile düzeltildi şimdi gebe kalmaya çalışıyorum.
Martta oldum. Jel kullanıldı yapışıklık olmasın diye. Nisanda tekrar hsg çekildi her şey yolunda dendi, nisanda müsade etti doktorum gebe kalmama ama ben kendim hazır olmadığım için geçen aydan beri deniyorum.Geçmiş olsun. Ne zaman amelyat oldunuz? Ayrıca jel falan kullanıldı Mı
Hsg yi narkozla mi çektinizMartta oldum. Jel kullanıldı yapışıklık olmasın diye. Nisanda tekrar hsg çekildi her şey yolunda dendi, nisanda müsade etti doktorum gebe kalmama ama ben kendim hazır olmadığım için geçen aydan beri deniyorum.
Geçmiş olsun canım perde sadece rahimde miydi senin yoksa vajinal septum da var mıydıMartta oldum. Jel kullanıldı yapışıklık olmasın diye. Nisanda tekrar hsg çekildi her şey yolunda dendi, nisanda müsade etti doktorum gebe kalmama ama ben kendim hazır olmadığım için geçen aydan beri deniyorum.
rahimde perde olup olmadığı hsg çekilirken belli oluyor mu canım bi bilgin var mıHisteroskopi ile duzeltiliyor diye biliyorum perde dusuge sebep olur diye biliyorum bende Histeroskopi oldumda doktorum aydinlatmisdi
Evet canim belli olurrahimde perde olup olmadığı hsg çekilirken belli oluyor mu canım bi bilgin var mı
Teşekkür ederim. Rahimdeydi canım sadece.Geçmiş olsun canım perde sadece rahimde miydi senin yoksa vajinal septum da var mıydı
Aynen benim doktorum ultrasonda şüphelendi kesin teşhis hsg ile kondu.rahimde perde olup olmadığı hsg çekilirken belli oluyor mu canım bi bilgin var mı
Benim girişten başlıyordu. 2 kez histeroskopi oldumTeşekkür ederim. Rahimdeydi canım sadece.