Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahimde perde ve histereskopi
- Konu Sahibi Mervedes
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- histeroskopi hsg rahimde perde
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim de öyleydi. Doktorunuz çok önemli. Boşu boşuna operasyon geçirmiş olmayın. Bu sebepten ben bir tane fazladan operasyon geçirmek zorunda kaldım. Son operasyondan 8 ay sonra hamile kaldım ve şu an için 5 aylık sağlıklı bir gebeliğim var. Büyütecek bişey yokmuş yeter ki doktorunuz iyi olsun. Aklınıza takılan birşey olursa cevaplayabilirim. Geçmiş olsunSelam bayanlsr.
Çocuk için gördüğüm tedavi gereği hsg çektirdim. Ve rahimde perde var ve y şeklinde dedi. Histeroskopi olmam lazımmış. Var mı bana umut olacak biri..
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Bnm doktorum da bu operasyonu geçirmiş. Kendi doktoruna yönlendirdi. Eğer özel değilse nerde geçirdiniz bu olayı? Belki aynı şehrdeyzdr ya.Benim de öyleydi. Doktorunuz çok önemli. Boşu boşuna operasyon geçirmiş olmayın. Bu sebepten ben bir tane fazladan operasyon geçirmek zorunda kaldım. Son operasyondan 8 ay sonra hamile kaldım ve şu an için 5 aylık sağlıklı bir gebeliğim var. Büyütecek bişey yokmuş yeter ki doktorunuz iyi olsun. Aklınıza takılan birşey olursa cevaplayabilirim. Geçmiş olsun
Ben İstanbul'dayım. Mustafa acet yaptı esas operasyonlarımı. 2 defa operatif 1 defa ofis histeroskopi yaptı bana. Şu anda kendi kliniğini açtığı için fiyatları uçmuş açıkçası. Bu konuda medical park Semra kahraman onun hocası ve fiyatlar daha uygun diye duydum son durum nedir bilemiyorum. Yücel Karaman iyi diye biliyorum. Siz hangi şehirdesiniz kime yönlendirdi sizi?Bnm doktorum da bu operasyonu geçirmiş. Kendi doktoruna yönlendirdi. Eğer özel değilse nerde geçirdiniz bu olayı? Belki aynı şehrdeyzdr ya.
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Bnde istanbldaym cnm bnm.Ben İstanbul'dayım. Mustafa acet yaptı esas operasyonlarımı. 2 defa operatif 1 defa ofis histeroskopi yaptı bana. Şu anda kendi kliniğini açtığı için fiyatları uçmuş açıkçası. Bu konuda medical park Semra kahraman onun hocası ve fiyatlar daha uygun diye duydum son durum nedir bilemiyorum. Yücel Karaman iyi diye biliyorum. Siz hangi şehirdesiniz kime yönlendirdi sizi?
Bende ümraniye afiyet Hastanesi vefa yılmazere gidiyorum çok iyi biri. Benide Tansel Çetinkayay yönlendirdi. Görüştük bugün.
O da iyi bir doktordu sanırım. Florence ta çalışıyor herhalde şimdi gördüm internette. İnşallah sizde hızlıca şifanızı bulursunuz. Ama operasyon konusunda korkunuz olmasın doktor zaten bilgilendirmiştir ama yaşayan biri olarak şunu söyleyeyim aynı gün taburcu ediliyorsunuz ertesi gün normal hayatınıza dönüyorsunuz. Bir ay sonra kontrol olmuştu benim. Başka operasyon gerekliyse o kontrolde söylüyor. Gerçi bana en az 2 defa diye ilk muayenede söylenmişti zaten. Sonuncusu sürpriz oldu. Sonra zaten hemen korunmayı bırakabilirsin dendi. Rahim 1 ayda iyileşiyor genelde. Bu arada ben 8 ay dedim ama ciddi anlamda 4 ay falan anca denemişizdir. Kısa zamanda dizinde güzel haberlerinizi alırız inşallahBnde istanbldaym cnm bnm.
Bende ümraniye afiyet Hastanesi vefa yılmazere gidiyorum çok iyi biri. Benide Tansel Çetinkayay yönlendirdi. Görüştük bugün.
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Aminnnn Allah razı olsun. Bnm bi um var. İdarra cıkınca cok yanar mı operasyon sonrasııO da iyi bir doktordu sanırım. Florence ta çalışıyor herhalde şimdi gördüm internette. İnşallah sizde hızlıca şifanızı bulursunuz. Ama operasyon konusunda korkunuz olmasın doktor zaten bilgilendirmiştir ama yaşayan biri olarak şunu söyleyeyim aynı gün taburcu ediliyorsunuz ertesi gün normal hayatınıza dönüyorsunuz. Bir ay sonra kontrol olmuştu benim. Başka operasyon gerekliyse o kontrolde söylüyor. Gerçi bana en az 2 defa diye ilk muayenede söylenmişti zaten. Sonuncusu sürpriz oldu. Sonra zaten hemen korunmayı bırakabilirsin dendi. Rahim 1 ayda iyileşiyor genelde. Bu arada ben 8 ay dedim ama ciddi anlamda 4 ay falan anca denemişizdir. Kısa zamanda dizinde güzel haberlerinizi alırız inşallah
Ben hiç yaşamadım. Sadece ikinci operasyon sonrası regl olduğumda aşırı kanamam oldu iki gün. Ama hiç Ağrı sancı falan olmadı. Operasyondan çıktığımda ilk gün biraz Ağrım oldu o kadar. Başka da hiçbir sıkıntı yaşamadım.Aminnnn Allah razı olsun. Bnm bi um var. İdarra cıkınca cok yanar mı operasyon sonrasıı
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Hamdü senalar olsun. BUndan cok korkuyorum unkuBen hiç yaşamadım. Sadece ikinci operasyon sonrası regl olduğumda aşırı kanamam oldu iki gün. Ama hiç Ağrı sancı falan olmadı. Operasyondan çıktığımda ilk gün biraz Ağrım oldu o kadar. Başka da hiçbir sıkıntı yaşamadım.
- 17 Şubat 2016
- 313
- 167
- 23
- 35
Selam bayanlsr.
Çocuk için gördüğüm tedavi gereği hsg çektirdim. Ve rahimde perde var ve y şeklinde dedi. Histeroskopi olmam lazımmış. Var mı bana umut olacak biri..
Bende operasyon gecirdim perde vardi alindi cok sukur ben 1 gun kaldim hastanede ben histeroskopi ve laporoskopi oldum benim cok sandim oldu sirt agrilarim oldu ama ve kanamam oldu 1 hafta adet gibi pedle dolastim hep ve ben hep yattin biraz pinpirikli bi yapim var 3 ay olacak operasyonu gecireli yumurta takibi yapiyoruz ama bi gelisme yok suanda ama korkacak bir operasyon degil benim rahim filmim kabustu onu hic hatirlamak istemiyorum bile.
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Ay canım bnm şifalar versin rabbim..Bende operasyon gecirdim perde vardi alindi cok sukur ben 1 gun kaldim hastanede ben histeroskopi ve laporoskopi oldum benim cok sandim oldu sirt agrilarim oldu ama ve kanamam oldu 1 hafta adet gibi pedle dolastim hep ve ben hep yattin biraz pinpirikli bi yapim var 3 ay olacak operasyonu gecireli yumurta takibi yapiyoruz ama bi gelisme yok suanda ama korkacak bir operasyon degil benim rahim filmim kabustu onu hic hatirlamak istemiyorum bile.
- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
Ben kist ve miyim için hem laparoskopi hem histereskopi oldum. Rahim filmimde polip görünüyordu fakat perdeymiş meğerse. Dr operasyon sırasında onu da aldı. Dr um gayrettepe florance Nightingale de banu Bingöl Günenç . Operasyon korkulacak bir operasyon değil.Selam bayanlsr.
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Aaaa bnde kadıköy florence nightingale tansel çetinkaya :)Ben kist ve miyim için hem laparoskopi hem histereskopi oldum. Rahim filmimde polip görünüyordu fakat perdeymiş meğerse. Dr operasyon sırasında onu da aldı. Dr um gayrettepe florance Nightingale de banu Bingöl Günenç . Operasyon korkulacak bir operasyon değil.
Fiyat ne kadardır acabaSelam arkadaşım ben 4 nisanda laparoskopi oldum doktorum muhteşemmmm başta çok gözümde büyüttüm stres oldum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı 1 gün hastanede yattım 3-4 gün sonrada toparlandım zaten. doktor çok önemli. şişli kolan hastanesi prof.doktor kadir savan
Hadi gözünaydın. Geçmiş olsunArkadaşlar oldum ameliyatımı. Geçti gitti çok şükür
- 28 Şubat 2017
- 1.789
- 2.033
- 133
- 29
Sağol cnmHadi gözünaydın. Geçmiş olsun
- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
5.500 tl canım doktorum prof.Fiyat ne kadardır acaba
- 30 Mayıs 2016
- 1.067
- 1.674
- 133
Merhaba arkadaşlar, ben de Memorial şişli hastenesinde tüp bebek tedavisine başladım.
Ama dr um rahim filmim de rahmin üst kımsında çökme gördü biraz, embriyorları donduralım istersen önce histeroskopi ile rahimde düzeltme yapalım dedi
Ama ben korkuyorum çok, günlerdir uyku girmiyor gözüme
Daha ilk denemem olacak, bu gibi durumlarda erken doğum riski olabiliyormuş sanırım
Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi?
Ama dr um rahim filmim de rahmin üst kımsında çökme gördü biraz, embriyorları donduralım istersen önce histeroskopi ile rahimde düzeltme yapalım dedi
Ama ben korkuyorum çok, günlerdir uyku girmiyor gözüme
Daha ilk denemem olacak, bu gibi durumlarda erken doğum riski olabiliyormuş sanırım
Aranızda böyle bir durum yaşayan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi?