• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahimde perde olupta şu an hamile olan var mı?

hulyasevval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
79
0
86
Kırşehir
merhaba arkadaslar yaklasık 8 ay önce 5 aylık bir cocuk düsürdüm..sebebi rahımde perde olmasıymıs ama bunu doktorlar anlamadı ve bunu bılmeyerekten hamıle kaldım sımdı 10 haftalık hamıleyım ...tabı bu gebelıkte doktorumu degıstırdım ve daha 6 haftalıkken ultrasondan baktıgında rahımde perde oldugunu soyledı..oncekı düsen cocugun perdeden dolayı düstügünü soyledı.bununda düsme riski varmıs bu yuzden rahim agzına dikiş atılacakmıs ....benım gibi olanlar varmı rahım agzına dikiş atılırsa acaba gercekten düsmeyı engellermi?????

canım bendede aynı problem var 3 yıl önce oglumu dogurdum saglıklı bir hamilelik geçirdim ama 6 ay önce bebegimi 8 haftalıkken kalbi durmuş ögrendiğimde 12, haftadaydı aldılar şimdi tekrar hamileyim ve perde oldugunu söyledi ilk defa söyledi yeni duydum 3, hamileliğim düşük tehliken vardı yat dedi en son gittiğimdede bişey sölemedi perden devam ediyo dedi buda düşük olursa amaliyatla almamız lazım dedi doktorumu degiştirmeyi düşünüyorum kafam karıştı 2, hamileliğin büyük ihtimalle perdeden dolayı sonlanmıştır dedi ama doktoruma kaç kere kontrele gittim hiç perde olayı var demedi....

canım allah yardımcımız olsun benımde senın gbı ılk hamılelıgım gayet saglıklı gectı ve 6 yasında bır kzım var ıkıncıde 5.ayına kadar saGLIKlı bır sekılde ılerledı sonra bırkereden kanama ve erken dogum sonunda bebegımı kaybettım.bunuda bılmeyerek hamıle kaldım bu ne olacak bılmıyorum.dün aylık kontrolumuz vardı bebegım3 aylık hersey cok ıyı dedı 3 hafta sonra gel rahımdekı acıklıga bakacagız dedı sımdı 3 santımmıs eger 3 hafta sonrada 3 santımse ılk hamılelıgın gıbı rahat olursun dedı ama genışlıgı 3 santımden fazla olursa dıkıs atılacak dedı ve ancak 7 aya kadar durur dedı yanı buyuk bır ıhtımal pramatüre bebek olucak ama yasar dedı bılmıyoruz işte allah yardımcımız olsun...

çok zor canım ya bende başka bir doktora görüncem ne diyecek merak ediyorum bana dikiş olayını falan söylememişti inş bişey çıkmaz hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza sag saglim almak nasip olur canım ya..

merhaba arkadaslar yaklasık 8 ay önce 5 aylık bir cocuk düsürdüm..sebebi rahımde perde olmasıymıs ama bunu doktorlar anlamadı ve bunu bılmeyerekten hamıle kaldım sımdı 10 haftalık hamıleyım ...tabı bu gebelıkte doktorumu degıstırdım ve daha 6 haftalıkken ultrasondan baktıgında rahımde perde oldugunu soyledı..oncekı düsen cocugun perdeden dolayı düstügünü soyledı.bununda düsme riski varmıs bu yuzden rahim agzına dikiş atılacakmıs ....benım gibi olanlar varmı rahım agzına dikiş atılırsa acaba gercekten düsmeyı engellermi?????

canım bendede aynı problem var 3 yıl önce oglumu dogurdum saglıklı bir hamilelik geçirdim ama 6 ay önce bebegimi 8 haftalıkken kalbi durmuş ögrendiğimde 12, haftadaydı aldılar şimdi tekrar hamileyim ve perde oldugunu söyledi ilk defa söyledi yeni duydum 3, hamileliğim düşük tehliken vardı yat dedi en son gittiğimdede bişey sölemedi perden devam ediyo dedi buda düşük olursa amaliyatla almamız lazım dedi doktorumu degiştirmeyi düşünüyorum kafam karıştı 2, hamileliğin büyük ihtimalle perdeden dolayı sonlanmıştır dedi ama doktoruma kaç kere kontrele gittim hiç perde olayı var demedi....
Kızlar selam. Zaman geçmiş, inşallah okur ve cevaplarsınız da...bebeklerin durumu ne oldu? Sağlıkla doğabildiler inşallah???

Back