• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAHİMDE PERDE AMELİYATI SONRASI GEBE KALANLAR

betulhopa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
9
4
6
28
Mrb arkadaşlar yeni katıldım aranıza.Bundan 3 ay önce rahimde septum ameliyatı oldum spiral takmıştı doktor 3 ay kalacak dedi geçen gün çıkarttırdım hamilelik için biraz daha beklemek istiyorum sizin önerileriniz görüşleriniz neler başına böyle bişey gelip ameliyat sonrası gebe kalan var mi

Bende ameliyat oldum ama spiral takılmadı. ameliyattan 2 ay sonra bebek için denemeye başladık lakin hala olmadı. Benim tüp tıkalı etken o tabi. Sizde eğer çocuk istiyorsanız çok beklemenizi öneririm. Her istediğiniz an olmuyor. Tabi Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur.

Hanımlar ben de haftaya olacağım, biraz bilgi verir misiniz ne kdar sürüyoe nelere hazırlıklı olmalıyım ? Biraz endişeliyim açıkçası

Hanımlar ben de haftaya olacağım, biraz bilgi verir misiniz ne kdar sürüyoe nelere hazırlıklı olmalıyım ? Biraz endişeliyim açıkçası
Endişelenmene hiç gerek yok canım ameliyatın düzgün geçsin inşAllah ameliyat sonrası hayatın daha düzgün olucaktır

betulhopa betulhopa aa hayırlı olsun ya biraz anlatır mısın kaç senedir istiyordun nasıl oldu 😍😍
İki yıllık evliyim bir buçuk yıldır deniyoruz rahimde perde olunca önce doktorlar gebe kalman lazım duruma göre ameliyat dedi ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi 7 haftalık düşük oldu sonra ameliyat oldum 3 ay korundum şimdi çok şükür hamileyim 7 haftalık.bu ameliyatı olanlara umut olur inşallah 🥰❤️

İki yıllık evliyim bir buçuk yıldır deniyoruz rahimde perde olunca önce doktorlar gebe kalman lazım duruma göre ameliyat dedi ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi 7 haftalık düşük oldu sonra ameliyat oldum 3 ay korundum şimdi çok şükür hamileyim 7 haftalık.bu ameliyatı olanlara umut olur inşallah 🥰
İnşallah canım gerçi sen hamile kalabiliyormuşsun ben hiç kalamadım ama Allahtan ümit kesilmez, duamda ısrarcıyım ☺️ İnşallah bize de nasip olur bana hiç korunun demedi doktor neden acaba

İnşallah canım gerçi sen hamile kalabiliyormuşsun ben hiç kalamadım ama Allahtan ümit kesilmez, duamda ısrarcıyım ☺ İnşallah bize de nasip olur bana hiç korunun demedi doktor neden acaba
Canım onu bi sor istersen çünkü ameliyattan sonra tekrar bi yapışıklık olmasın diye spiral taktılar dolayısıyla korunmuş oldum rahimin bi iyileşme süreci var

Bende ameliyat oldum ama spiral takılmadı. ameliyattan 2 ay sonra bebek için denemeye başladık lakin hala olmadı. Benim tüp tıkalı etken o tabi. Sizde eğer çocuk istiyorsanız çok beklemenizi öneririm. Her istediğiniz an olmuyor. Tabi Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur.
Merhaba bende perde ameliyatı olucam ama çok korkuyorum anesteziden falan nasıl geçti aöeliyatınız acaba 😔

Back
X