Amin inşAllah canımGeçmiş olsun canım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Hanımlar ben de haftaya olacağım, biraz bilgi verir misiniz ne kdar sürüyoe nelere hazırlıklı olmalıyım ? Biraz endişeliyim açıkçası
Endişelenmene hiç gerek yok canım ameliyatın düzgün geçsin inşAllah ameliyat sonrası hayatın daha düzgün olucaktırHanımlar ben de haftaya olacağım, biraz bilgi verir misiniz ne kdar sürüyoe nelere hazırlıklı olmalıyım ? Biraz endişeliyim açıkçası
Yaa canım benim teşekkür ederim inşallah öyle olur, ben de inanıyorum bunaEndişelenmene hiç gerek yok sonra hemencik hamile kalacaksın ❤
İnşallah ya teşekkür ederim, ertesi gün çalışmaya başlamam mümkün mü ki acabaEndişelenmene hiç gerek yok canım ameliyatın düzgün geçsin inşAllah ameliyat sonrası hayatın daha düzgün olucaktır
Ertesi gün olmasa bile bir kaç gün içinde başlarsın canımİnşallah ya teşekkür ederim, ertesi gün çalışmaya başlamam mümkün mü ki acaba
Veeee hamileyim 6 haftalık teşekkür ederim buraya bakamadım geç gördüm cevabınızı Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahEndişelenmene hiç gerek yok sonra hemencik hamile kalacaksın ❤
İki yıllık evliyim bir buçuk yıldır deniyoruz rahimde perde olunca önce doktorlar gebe kalman lazım duruma göre ameliyat dedi ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi 7 haftalık düşük oldu sonra ameliyat oldum 3 ay korundum şimdi çok şükür hamileyim 7 haftalık.bu ameliyatı olanlara umut olur inşallah
İnşallah canım gerçi sen hamile kalabiliyormuşsun ben hiç kalamadım ama Allahtan ümit kesilmez, duamda ısrarcıyımİki yıllık evliyim bir buçuk yıldır deniyoruz rahimde perde olunca önce doktorlar gebe kalman lazım duruma göre ameliyat dedi ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi 7 haftalık düşük oldu sonra ameliyat oldum 3 ay korundum şimdi çok şükür hamileyim 7 haftalık.bu ameliyatı olanlara umut olur inşallah❤
Canım onu bi sor istersen çünkü ameliyattan sonra tekrar bi yapışıklık olmasın diye spiral taktılar dolayısıyla korunmuş oldum rahimin bi iyileşme süreci varİnşallah canım gerçi sen hamile kalabiliyormuşsun ben hiç kalamadım ama Allahtan ümit kesilmez, duamda ısrarcıyım ☺ İnşallah bize de nasip olur bana hiç korunun demedi doktor neden acaba
Merhaba bende perde ameliyatı olucam ama çok korkuyorum anesteziden falan nasıl geçti aöeliyatınız acabaBende ameliyat oldum ama spiral takılmadı. ameliyattan 2 ay sonra bebek için denemeye başladık lakin hala olmadı. Benim tüp tıkalı etken o tabi. Sizde eğer çocuk istiyorsanız çok beklemenizi öneririm. Her istediğiniz an olmuyor. Tabi Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur.
Hiç korkma kısa bi işlem uyuyup uyanman falan 1 2 saat içinde bitiyor ameliyat :) bir gün hastanede kaldım ertesi gün araba kullanmıştımMerhaba bende perde ameliyatı olucam ama çok korkuyorum anesteziden falan nasıl geçti aöeliyatınız acaba
2gün önce oldum ameliyat dediğiniz gibi boşuna korkmuşumHiç korkma kısa bi işlem uyuyup uyanman falan 1 2 saat içinde bitiyor ameliyat :) bir gün hastanede kaldım ertesi gün araba kullanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?