• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde mikrop!

Kanser tek bir ultrason bakılması ile çıkmaz ortaya.
Eğer öyle olsaydı bir çok kadın kanserde erken teşhisten kurtulurdu...
Keşke öyle olsaydı...

Doktora gitsin direk, psikolojisini de bozmasın.

İşte bu doktorların pat diye suratına karşı belli olmadan söylemesi çok saçma. Böyle birşey belli olmadan kesin bilgi olmadan söylenmemeli.

.
Çok sağol canım Allah razı olsun.Allah şifa versin arkadaşına.Başka bir doktora gitsin bence

Evet yarın randevusu var farklı bir doktora gidecek..
sadece takıldı ve bilen vardır diye düşündüm..
benim bildiğim alttan usg ile gözükmesi mümkün değil. Ama belki yanlış biliyorum diye sizlere soriym dedim..
çok teşekkürler bilgiler için.

Yanma hissi veya başka belirti yok.. yani internetten de bakıldığı zaman rahim ağzı kanseri diye çıkıyor.
Doktor mikrop var dedi fakat herhangi bir açıklama yapılmadı başka.
ya üşütmeden kaynaklı mikroptur.yada mantar vardır SMEAR testi temiz mi çıktı dedi?

ya üşütmeden kaynaklı mikroptur.yada mantar vardır SMEAR testi temiz mi çıktı dedi?

Söear testi daha çıkmadı ki..
smear testi verdi 1 ay sonra çıkıcak demiş.
Sonra alttan uştrasonda mikrop var demiş.
Kız da bunu araştırınca rahim kanseri diye çıkıyor. Malesef başka bir bilgi de vermedi smear testini beklemesi gerektiğini söyledi.

Söear testi daha çıkmadı ki..
smear testi verdi 1 ay sonra çıkıcak demiş.
Sonra alttan uştrasonda mikrop var demiş.
Kız da bunu araştırınca rahim kanseri diye çıkıyor. Malesef başka bir bilgi de vermedi smear testini beklemesi gerektiğini söyledi.
o zaman smearla ilgili bir şey değil üşütmeden kaynaklı iltihap gibi bişey oluyor ondan sanırım.

Canm ultrasonla gorulebilen birseyse ebfeksiyon falan olabilir sonuxlar cikmamis gemen kotuye yormayn belirtileri sikintisi neydi arkadasinizin

Back