• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAHİMDE KİSTİ OLANLAR veya bilgisi olanlar sorum var size

heraklitos41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
30
2
1
19
Rahimde kist varsa dış görünüşe fiziksel olarak yansırmı ne biliyim kasık bölgelerinde morarma damar belirginleşmesi vesaire dışarıya etki edermi bilgisi olan varsa lütfen cevap versinnnnnn

Rahimde kist varsa dış görünüşe fiziksel olarak yansırmı ne biliyim kasık bölgelerinde morarma damar belirginleşmesi vesaire dışarıya etki edermi bilgisi olan varsa lütfen cevap versinnnnnn
Morarma damar belirginleşmesi dediğin acaba kırmızı kırmızı damar gibi çatlaklar olabilir mi
Eğer öyleyse bende de var

Doktora gittin mi ? Kist mi var dedi
Hayır ben mastürbasyon sonrası oluştu yani daha doğrusu rüyalandım rüyada kendiliğimden mastürbasyon geçirdim sabah kalktığımda damarlar çıkmıştı her yerde araştırdım mastürbasyonun böyle bi zararı yokmuş peki benimki neden öyle oldu ve o günden beri çok kötü kasık ağrılarım var

Hayır ben mastürbasyon sonrası oluştu yani daha doğrusu rüyalandım rüyada kendiliğimden mastürbasyon geçirdim sabah kalktığımda damarlar çıkmıştı her yerde araştırdım mastürbasyonun böyle bi zararı yokmuş peki benimki neden öyle oldu ve o günden beri çok kötü kasık ağrılarım var
Masturbasyon konunuzu okumuştum
Bi doktora görünün kaşık ağrısının sebebi başka birsey olabilir
Dediğim gibi cildiniz kuru olduğu içinde o bahsettiğiniz damarlar çıkmıştır kist ve mastdan dolayı olduğunu sanmıyorum

Masturbasyon konunuzu okumuştum
Bi doktora görünün kaşık ağrısının sebebi başka birsey olabilir
Dediğim gibi cildiniz kuru olduğu içinde o bahsettiğiniz damarlar çıkmıştır kist ve mastdan dolayı olduğunu sanmıyorum
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı sayenizde

Back
X