- 11 Mart 2025
- 30
- 2
- 1
- 19
- Konu Sahibi heraklitos41
Rahimde kist varsa dış görünüşe fiziksel olarak yansırmı ne biliyim kasık bölgelerinde morarma damar belirginleşmesi vesaire dışarıya etki edermi bilgisi olan varsa lütfen cevap versinnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Morarma damar belirginleşmesi dediğin acaba kırmızı kırmızı damar gibi çatlaklar olabilir miRahimde kist varsa dış görünüşe fiziksel olarak yansırmı ne biliyim kasık bölgelerinde morarma damar belirginleşmesi vesaire dışarıya etki edermi bilgisi olan varsa lütfen cevap versinnnnnn
Evet öyle benimkide nasıl yani kist mi var sendeMorarma damar belirginleşmesi dediğin acaba kırmızı kırmızı damar gibi çatlaklar olabilir mi
Eğer öyleyse bende de var
Bu bir kist belirtisini ya allahım ben napıcamMorarma damar belirginleşmesi dediğin acaba kırmızı kırmızı damar gibi çatlaklar olabilir mi
Eğer öyleyse bende de var
Hayır kistim yok bekarlıktan beri var kilo alıp vermektenEvet öyle benimkide nasıl yani kist mi var sende
Doktora gittin mi ? Kist mi var dediBu bir kist belirtisini ya allahım ben napıcam
Nerende var tam olarakHayır kistim yok bekarlıktan beri var kilo alıp vermekten
Hayır ben mastürbasyon sonrası oluştu yani daha doğrusu rüyalandım rüyada kendiliğimden mastürbasyon geçirdim sabah kalktığımda damarlar çıkmıştı her yerde araştırdım mastürbasyonun böyle bi zararı yokmuş peki benimki neden öyle oldu ve o günden beri çok kötü kasık ağrılarım varDoktora gittin mi ? Kist mi var dedi
Sağ ve sol kasık taraflarımda varNerende var tam olarak
TeşekkürlerSağ ve sol kasık taraflarımda var
Kist böyle birsey yapmaz diye düşünüyorum cildin kuru olabilir nemlendir sürekli
Masturbasyon konunuzu okumuştumHayır ben mastürbasyon sonrası oluştu yani daha doğrusu rüyalandım rüyada kendiliğimden mastürbasyon geçirdim sabah kalktığımda damarlar çıkmıştı her yerde araştırdım mastürbasyonun böyle bi zararı yokmuş peki benimki neden öyle oldu ve o günden beri çok kötü kasık ağrılarım var
Teşekkür ederim biraz içim rahatladı sayenizdeMasturbasyon konunuzu okumuştum
Bi doktora görünün kaşık ağrısının sebebi başka birsey olabilir
Dediğim gibi cildiniz kuru olduğu içinde o bahsettiğiniz damarlar çıkmıştır kist ve mastdan dolayı olduğunu sanmıyorum
Rica ederim telaş etmeyin sakin olunTeşekkür ederim biraz içim rahatladı sayenizde