Rahimde kist

Kusura bakmayın böyle heyecanlı heyecanlı soruyorum ama biraz daha açıklar mısınız nasıl uyguladınız içinde neler var?

Kaç yaşındasınız benim doktorum ben 29 yaşındayım sana asla ilaçlı memografi olmaz dedi radyasyon olduğu için 6 ay boyunca ilaçta vermedi ilaç vermedi taraftarı değildi bana beslenme programı verdi vitaminler falan tabi ben uymadım kist oldu 5 cm sonra hatta 25 gün adetim gecikti en son istemeyerek ilaç verdi ama 6 ay sadece dedi fazlası yok kanser yollarını açar kendini bahfedersin dedi şimdi başladım yediğime içtiğime dikkat ediyorum yasak olanlar patlican domates salça bal süt kırmızı et tavuk eti beyaz ekmek şampuan bunlar yasak balık eti ve hindi eti yiyenilirsin dedi bakliyatları 2 gün önceden ısla dedi
35 yaşındayım valla benim doktorum bı hormon düzenleyici verdi bana bir ay önce onu kullandım bugün kontrolüm vardı kistim kaybolmus bir ay daha aynı hapı kullan dedi hormonlar tam düzene girsin diye bir ay daha kullanacağım

Kist nasıl bir kist acaba biraz açar mısınız alınabilecek bir boyutta olduğunu zannetmiyorum devlet doktorları hemen aldır derler genelde özelde mi doktor acaba
Ben bayadr girmiyorum devlete gttim normalde büyük olsa ameliyatla alacaktı fakat ilaçlı mr da 3.5 cm çıktı hormon düzenleyici hap verdi bir ayda kistim kayboldu çok şükür

Back
X