• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde kist patlaması

Pudra16

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2017
611
311
23
29
Herkese merhaba. Eşimle artık bebek istediğimize karar verdik ve bu ay korunmadık. Son adetim 29 martsı. Sonraki adetim 29 nisan olacak yani 9 gün var. Yumurtlamamdan 2 3 gün geçti. Pazartesi günü aniden başlayan kasık ağrım oldu sol taraftan. Ptururken ani hareketlerimde hep batıyordu. 2 gün devam etti ve dün ağrım hafiflemişti. Akşamına eşimle ilişki yaşadım ve o sırada soldan yine batmalar oldu ve sonrasında ağrım yine başladı. Ben hamileliğe yormuştum. Gece geçti ve busabah kramp şeklinde şiddetli ağrım oldu tüm kasığımda. Bende korkup doktora gittim. Alttan muayenemi yaptı doktor ve kamerayla baktı. Rahmimin sol tarafında bi kist varmış ve patlamış. Ağrım o yüzdenmiş. Rahmin sol tarafına yayılmış görünüyor. Şoka girme bayılmaya kadar gidebilirmiş sonucu. Ama korunmadığımız için gebelik ihtimaline karşı Bhcg yaptırdı idrar tahlili ve başka tahliller istedi. Bu ay gebelik oluşruysada yumurtan daha yeni çatlamış rahme inememiştir tüplerdedir dedi. Yumurtlamamın üstünden 2 3 gün geçti hemen çıkarmıki testte dedim. Belli olmaz çıkabilir daha önceki aylardanda olma ihtimali var biz yinede bakalım ona göre ilaç tedavisi vericem dedi. Bthcg sonucum 2.0 yani negatif çıkmış. Ama benim içimde hala kuşku var bu ay korunmadık ya döllenme olduysa daha yeni diye testte çıkmıyorsa diye. Yarın diğer testlerde çıkacak kistin içinden yayılan sıvı önemlimi değilmi diye bakılacak ona göre tedavi verecek. Bu durumu daha önce yaşayan duyan varmı çok kafam karıştı

Back