- 25 Kasım 2023
- 8
- 2
- 34
- Konu Sahibi Busra Klcsln
Merhabalar arkadaşlar. Cok ama cok üzgünüm. 33 yaşındayım 8 yaşında bir kızım.var 6 senedir cocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor bendeki sorun şu ki 6 yıldır sürekli ara kanamaları ve birliktelik esnasında acı, ağrı ve kanamam olyordu. Rahim dışında miyom vardı bu şikayetleri yapmaz dediler her gidişimde ilaç verip gönderdiler. İlacı içince kanamam kesiliyordu bir kac ay sonra yine aynı. Miyom artık 7 cm oldu ameliyat istedim. 4 ay evvel acik miyom ameliyati oldum. Ameliyattan önce benden parca almışlardı sonucunda DUZENSİZ PROLİFERATİF ENDOMETRİUM yazıyordu. İlk doktor temiz dedi 1 hafta önce kontrole gittim doktor başka biriydi sana acil hormonlu spiral takılması lazım dedi. Kanser başlangıcıdır dedi. 2 sene tedavi sürecek 6 ayda bir parça alınacak eğer duzelmezse Rain alinir dedi ağladım falan sonra başka tanıdığım bir doktor vardi o da dedi ki tedavi bile gerektirmeyen bir durum nasıl oluyor falan dedi. Bende şaşırdım ama şöyle birsey var evet artık Allaha şükür ara kanamam yok ,ama adetim 10 gün kala karnım sancilaniyor, birliktelikler açıyor ve ağrıyor. Bu durumu senelerdir yaşıyorum artık psikolojik.ve bünye olarak çöktüm. Resmen yaşlandım. Bu durumu yaşayan bilen var mıdır ne olursunuz bir yorum birseyler yazın bilgisi olanlar artık aile düzenim hicbirseyjm kalmadı