rahimde iltihaplanma

teolog

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2008
7.974
8
0
Afyon
mrb kızlar benim vajinamdan balgam gibi akıntı gelmesi nedeniyle muayene oldum bugün ayrıca kasıklarımda vebelimde agrıda yapıyordu kokusu yok ilişki acısındada sıkıntı yok fakat agrılarım vardı
muayne sonrası rahimde iltihaplanma cıktı dr um bana gynomax fitil ve bir haftalık antibiyotik iğne tedavisi uygulamaya karar verdi benzer durumu yasayan oldu mu
tedavisi bittikten sonra iltihaptan kurtulan oldu mu çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim:)

cnm bnde de var iltahaplanma sıcak tut kendını ilaçları saatı saatıne iç:)) bnde yenı başladım tedavıye bır suru ılaç yazdı doktor fıtıl suda erıtılen bır ılaç agrı kesıcı antıbıyotık falan fılan

sendeki belirtiler nasıldı cnm bana ilaç olarak kalçadan vuurlacak olan günlük 3 doz iğne verdi bir hafta boyunca

ilaçlar bittikten 4-5 ay sonra bende yeniden başlıyor iltihaplanma, akıntı...yeniden fitil kullanıyorum, ben geçiremedim bu iltihaplanmayı. sebebi zor bir doğum yaşadığımdan rahimde sarkma olduğundan iltihaplanmayı sık sık yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…