• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde iç kanama mı yoksa ikinci kese mi?

Waiting for a miracle

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2023
104
58
18
26
Merhaba kızlar! 6 haftalık hamileyim. Bugün ultrasona gittim. Bebeğim iyiymiş çok şükür, ama kesenin yanında doktor iç kanama var ya da ikinci kese olabilir dedi. 2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi. Benim hiç şikayetim yok ama , dış kanama da yok. İkinci kese olduğuna umuyorum. Ama ikinci kese birincisinden çok küçük olabilir mi? Çok merak ettim. Böyle durumu yaşayanlar var mı aranızda?

Merhaba kızlar! 6 haftalık hamileyim. Bugün ultrasona gittim. Bebeğim iyiymiş çok şükür, ama kesenin yanında doktor iç kanama var ya da ikinci kese olabilir dedi. 2 hafta sonra tekrar gelmemi istedi. Benim hiç şikayetim yok ama , dış kanama da yok. İkinci kese olduğuna umuyorum. Ama ikinci kese birincisinden çok küçük olabilir mi? Çok merak ettim. Böyle durumu yaşayanlar var mı aranızda?
Kanamadır bence o kese olsa illaki bişeyler görünürdü kese yanındaki kanamalarsa şikayetiniz olmaz zaten kanamanız olabilir o da zamanla kaybolup gidiyor zaten

Back