C cholita Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 75 4 48 Diğer 28 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cholita #1 Kızlar doktor rahmimde et parçası olduğunu söyledi hamile kalmadan rahim filmi çektirmemi söyledi bende çok tedirginim hamile kalınca düşük yapabileceğimi söyledi var mı bu konuda bir bilgisi olan?
Kızlar doktor rahmimde et parçası olduğunu söyledi hamile kalmadan rahim filmi çektirmemi söyledi bende çok tedirginim hamile kalınca düşük yapabileceğimi söyledi var mı bu konuda bir bilgisi olan?
Kermit Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2010 341 3 96 İstanbul 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cholita #2 Bana da aynısını söyledi.Doğuştanmış. hamilelik düşündüğünde alınması gerekiyormuş
C cholita Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2011 75 4 48 Diğer 30 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cholita #3 Kermit .!.: Bana da aynısını söyledi.Doğuştanmış. hamilelik düşündüğünde alınması gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... sen ne yaptın peki? rahim filmi çektirdinmi? alınmazsa ne oluo? :s
Kermit .!.: Bana da aynısını söyledi.Doğuştanmış. hamilelik düşündüğünde alınması gerekiyormuş Genişletmek için tıkla... sen ne yaptın peki? rahim filmi çektirdinmi? alınmazsa ne oluo? :s