• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde et beni olup primolut kullanıp geçen var mı

Canım benim bildiğim kadarıyla daha doğrusu bende de olduğundan dolayı biliyorum polip Başka birşey et beni başka birşey bunun için doktorun sana smear testi yapması lazım daha sonrasın da hpv testi eğer o et beni ise daha sonra dışarı yayılır bence sen Başka bi doktora daha git ameliyat dedigide yakma işlemi yapıcak ben bunu yaptırmadım sadece doktorum propolis verdi bide aldara diye bi krem verdi eğer Gebze tarafındaysan yada buralara yakın bi yerdeysen amanullah beye gelmeni tavsıye ederim
Et beni dedi doktor smer testi diye bişey demedi. Ben Konya'dım maalesef

Bi Araştır bence smear testi yaptır yaptırmak istiyorum de doktoruna hpv ile bi alakası var mı diye bi sor canım
Canım ben geçen korona olduğum için gidemedim doktorum vücudunun dinlenmesi gerekir 1 ay geçmeden bişey yapamayız Kasım'da adetin bitince e gel demişti. Her zaman adetim 10 ve üzeri olurdu ve 1. Günden 4. Güne kadar çok ağrım olurdu ve 4. Günü çok yoğun olurdum. Bu ay 1. Gün çok yoğun ve çok ağrım oldu sonra geçti ve 6 gün adet oldum bittikten 2 gün sonra gittim. Çarşamba günü gittim yumurtlama günün olduğu için tam bişey diyemem cumartesi bı daha gel bakalım dedi. Dün gittim ve sana şuan polibin var diyemem şuan belirsiz var gibi yok gibi dedi geçen sefer bariz görünüyordu ama şuan öyle görünmüyor bişey yapamayız bebek tedavisine başlayalım dedi. Zaten yumurtamda kendisi büyümüş çatlatma iğnesi verdi. Hayırlısı İNŞALLAH kendisi büyüdüğü için çok umutlandim. ALLAH'IM İNŞALLAH bu ay bebiş gelir.

Canım ben geçen korona olduğum için gidemedim doktorum vücudunun dinlenmesi gerekir 1 ay geçmeden bişey yapamayız Kasım'da adetin bitince e gel demişti. Her zaman adetim 10 ve üzeri olurdu ve 1. Günden 4. Güne kadar çok ağrım olurdu ve 4. Günü çok yoğun olurdum. Bu ay 1. Gün çok yoğun ve çok ağrım oldu sonra geçti ve 6 gün adet oldum bittikten 2 gün sonra gittim. Çarşamba günü gittim yumurtlama günün olduğu için tam bişey diyemem cumartesi bı daha gel bakalım dedi. Dün gittim ve sana şuan polibin var diyemem şuan belirsiz var gibi yok gibi dedi geçen sefer bariz görünüyordu ama şuan öyle görünmüyor bişey yapamayız bebek tedavisine başlayalım dedi. Zaten yumurtamda kendisi büyümüş çatlatma iğnesi verdi. Hayırlısı İNŞALLAH kendisi büyüdüğü için çok umutlandim. ALLAH'IM İNŞALLAH bu ay bebiş gelir.
İnşallah canım duacınım tez zamanda senin ve tüm bebek isteyenlerin bebeği olsun 🙏

Back
X