Rahim yarası hakkinda

edaa_edaa

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
595
131
648
Bursa
Kızlar 32 yaşındayım bir ay önce ilişki sonrası kanama ve neredeyse hergün kanlı akıntı sebebiyle doktora gittim... hormon tahlillerim de sorun yok kist miyom gibi her hangi bir şeyde yokmuş....
büyük bir yaram varmış yakma yaptı doktorum 10 gün sulu akıntilarim oldu sonrasında akıntım koyuldu ama kanlı gelmeye başladı biokadin fitil kullaniyorum yaktirma isleminin bugun 12. Gunundeyim....
yaktiranlar çok korkuyorum sizde de böyle kanaması olan oldumu aglamaktan mahvoldum artik yaktiranlar bilgisi olanlar lütfen cevap verirmisiniz

Son düzenleme:
E canım kanser şüphesi olsa seni öyle bırakırlar mı? Bir daha git geçmediğini söyle. Doktor şüphelense ona göre davranırdı.

E canım kanser şüphesi olsa seni öyle bırakırlar mı? Bir daha git geçmediğini söyle. Doktor şüphelense ona göre davranırdı.
Bugün 12. Gun
45.gün gel dedi kontrol icin gidicem ama merak ettiğim normal mi kanama olmasi yaktiranlar da kanama oldumu diye merak ediyorum zaten takıntılı biriyim kanı gördükçe agliyorum

45 gun sonra kontrole cagirmis ama siz yinede yanina ugrayin. Boyle boyle bisey oldu siz beni daha gec cagirdiniz ama kanama yasayabilirsin normal demediniz bilgi vermediniz. Ben kanama yasiyorum ve korkuyorum normal mi diye sorarsiniz

Kızlar 32 yaşındayım bir ay önce ilişki sonrası kanama ve neredeyse hergün kanlı akıntı sebebiyle doktora gittim... hormon tahlillerim de sorun yok kist miyom gibi her hangi bir şeyde yokmuş....
büyük bir yaram varmış yakma yaptı doktorum 10 gün sulu akıntilarim oldu sonrasında akıntım koyuldu ama kanlı gelmeye başladı biokadin fitil kullaniyorum yaktirma isleminin bugun 12. Gunundeyim....
yaktiranlar çok korkuyorum sizde de böyle kanaması olan oldumu bir aydır hep kanlı akıntı gördüğüm için çok korkuyorum açaba rahim kanseri olabiirmiyim diye aglamaktan mahvoldum artik yaktiranlar bilgisi olanlar lütfen cevap verirmisiniz
Çok geçmiş olsun, Allah göstermesin rahim kanserine işaret eden bir bulgu olsa doktorunuz size söyler, ekstra tetkikler isterdi, doktorunuz söylemiştir mutlaka yara takıldıktan sonra ilk ay cinsel ilişki, havuz vb aktiviteler yasak, yakılma işlemi sonrası 1 ay kanama veya akıntı olması da gayet normal, ilk 10 gün akıntı olmuş sonrasında kanamaya dönmüş yani siz ara kanama yaşıyorsunuz, sakın korkmayın cerrahi işlem sonrası olağan bir durum bu, doktorunuzun verdiği fitili kullanmaya devam edin.
Kontrol tarihinizden önce çok aşırı ve durdurulamayacağı bir kanama olursa hemen doktorunuzla iletişime geçin.

yaktiranlar çok korkuyorum sizde de böyle kanaması olan oldumu aglamaktan mahvoldum artik yaktiranlar bilgisi olanlar lütfen cevap verirmisiniz
Benimde rahim ağzı yarası vardı fitil ve bol su içmemi söyledi yakma işlemi de yapılıyor ama ben tavsiye etmiyorum kesin sonuç değil ilişkiyi minimum düzeye zorlamadan yapabilirsin demişti ara ara sarı akıntım oluyor ama onun haricinde ilişkide acı kanama olmuyor

Benimde rahim ağzı yarası vardı fitil ve bol su içmemi söyledi yakma işlemi de yapılıyor ama ben tavsiye etmiyorum kesin sonuç değil ilişkiyi minimum düzeye zorlamadan yapabilirsin demişti ara ara sarı akıntım oluyor ama onun haricinde ilişkide acı kanama olmuyor
Cevabınız için çok teşekkür ederim çok şükür iyileştim benimde sarı akıntıların oluyor drum normal olduğunu söyledi dogum kontrol hapi kullanıyorum hap akıntıyı biraz daha arttirabilecegini soyledi

Back