Rahim yapışıklığı

Teşekkür ederim çok naziksiniz🙏🏻 Rahim inceliği sorunu muhakkak olur ameliyat sonrası ama bunu açıkçası çok kafama takmadım estrofem verdi doktorum her gebenin kullanım süresi farklı tabii. Yediğime içtiğime çok dikkat ettim haftada 2 gün nar suyu içtim. Vitaminlerimi eksik etmedim çok şükür olması gereken kalınlığa ulaştı. En önemlisi sürekli aklıma geldikçe gün içerisinde sesli bir şekilde rahmim sağlıklı dedim bilmiyorum bu tarz şeylere inanır mısınız ama insanı iyi hissettiriyor.
Kaç mm ile transfer oldunuz peki ? Bende incelik sorunu var estroferm ile de kalınlaşmıyor. Siz de sanırım incelik sorunu olmamış ilaçlara cevap vermiş diye anlıyorum

Kaç mm ile transfer oldunuz peki ? Bende incelik sorunu var estroferm ile de kalınlaşmıyor. Siz de sanırım incelik sorunu olmamış ilaçlara cevap vermiş diye anlıyorum
ediğim gibi nar suyu içtim bol bol rahim kalınlaştırdığı için ama tabii siz doktorunuza danışmadan tüketmeyin çünkü yoğun tüketimi kan pıhtılaşması ile ilgili bir takım sorunlara sebep olabiliyor sanırım. 7,5 ölçmüştü en son 1 hafta daha ilaçlara devam ettim sonra transfer yapıldı yani aşağı yukarı 8 mm olmuştur diye düşünüyorum. Elbet kalınlaşacak rahmin kendini toparlaması için bir süreye ihtiyacı var ben 2022 yılında açık miyom ameliyatı oldum sonrasında ameliyat kaynaklı yapışıklık meydana geldi bu zamana kadar da 2 defa histeroskopi oldum. Öyle hemen olan bir durum olmadı yani. Bu süreçte bende çok canımı sıktım hala daha tedirginlik yaşıyorum bebeği göremediğim için ama elimden geleni de yaptım artık içim rahat yine olmazsa yine devam edeceğim çünkü bu bir süreç. Rahimde 2. Beyin gibi bir şey hafızası olan bir organ dolayısıyla kalınlaşacak inanın vakti vardır.💕

Merhaba, regli başladığı gün azar azar gelir ya 2-3 gün o şekilde oldu ve geçti diğer günler damla damla geldi ama normalmiş operasyon oluyor sonuçta. Operasyon öncesi regli miktarımı soruyorsanız epey azdı hatta bazen pıhtı gibiydi. 9 mm çok güzel bir rahim kalınlığı 🧿 rahim görüntüm yarısı açık şekildeydi ilk operasyon sonrası. 2. Histeroskopi de biraz daha açmaya çalıştılar sonrasında tüp bebek ile hamile kaldım şu an kese gördüm ama henüz bebek görmedim. Benimde çok endişelerim var henüz sevincimi bile yaşayamadım sizi ve endişelerinizi çok iyi anlıyorum ama bir şekilde olacak o bebek kucağa gelecek💕🙏🏻 içinizi ferah tutun sizde.
Merhaba, çok teşekkür ediyorum 🤍

Merhabalar, kürtaj sonrası rahim yapışıklığı oluştu. 2 kez histeroskopi yapıldı yapışıklık açıldı fakat yine yapışıklık oluştu 3. Kez histeroskopi yaptırmaya korkuyorum. Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?Paylaşırsa sevinirim. Çok çaresiz hissediyorum.
Merhaba size bişey soracaktım özelden ama özelinize yazamadım lütfen rica etsem bana ordan yazar mısınız?

X