Z Zeynep111 Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2019 44 8 6 5 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #1 Merhaba kızlar aranızda rahim yapışıkligi olan var mi ultrasonda gorulur mu ben ondan supheleniyorum yardımci olabilecek var mi
Merhaba kızlar aranızda rahim yapışıkligi olan var mi ultrasonda gorulur mu ben ondan supheleniyorum yardımci olabilecek var mi
Ozgulgdr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 766 419 53 34 15 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #2 Zeynep111 .!.: Merhaba kızlar aranızda rahim yapışıkligi olan var mi ultrasonda gorulur mu ben ondan supheleniyorum yardımci olabilecek var mi Genişletmek için tıkla... Merhaba benim de yapışıklık varmış laparoskopi ameliyatında gördü doktorum. Hemen işlem yaptı ve düzeltti. Görünmez ultrason da maalesef.
Zeynep111 .!.: Merhaba kızlar aranızda rahim yapışıkligi olan var mi ultrasonda gorulur mu ben ondan supheleniyorum yardımci olabilecek var mi Genişletmek için tıkla... Merhaba benim de yapışıklık varmış laparoskopi ameliyatında gördü doktorum. Hemen işlem yaptı ve düzeltti. Görünmez ultrason da maalesef.
Z Zeynep111 Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2019 44 8 6 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #3 Ozgulgdr .!.: Merhaba benim de yapışıklık varmış laparoskopi ameliyatında gördü doktorum. Hemen işlem yaptı ve düzeltti. Görünmez ultrason da maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim belirtileri nelerdi
Ozgulgdr .!.: Merhaba benim de yapışıklık varmış laparoskopi ameliyatında gördü doktorum. Hemen işlem yaptı ve düzeltti. Görünmez ultrason da maalesef. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim belirtileri nelerdi
Ozgulgdr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 766 419 53 34 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #4 Zeynep111 .!.: Teşekkür ederim belirtileri nelerdi Genişletmek için tıkla... Belirtisi yok sadece hamile kalamadığı için laparoskopi oldum orda göründü yapışıklık olduğu
Zeynep111 .!.: Teşekkür ederim belirtileri nelerdi Genişletmek için tıkla... Belirtisi yok sadece hamile kalamadığı için laparoskopi oldum orda göründü yapışıklık olduğu
Z Zeynep111 Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2019 44 8 6 21 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #5 Ozgulgdr .!.: Belirtisi yok sadece hamile kalamadığı için laparoskopi oldum orda göründü yapışıklık olduğu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Ozgulgdr .!.: Belirtisi yok sadece hamile kalamadığı için laparoskopi oldum orda göründü yapışıklık olduğu Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
S so sorry Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Temmuz 2018 4.497 7.252 158 21 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #6 Kesin tanu rahim filmi ile konulur. Bir film çektirin.
Ozgulgdr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2019 766 419 53 34 23 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #7 saskito_ .!.: Kesin tanu rahim filmi ile konulur. Bir film çektirin. Genişletmek için tıkla... Rahim filmim de bile yani hsg de görünmedi yapışıklık. Sadece ameliyatta göründü.
saskito_ .!.: Kesin tanu rahim filmi ile konulur. Bir film çektirin. Genişletmek için tıkla... Rahim filmim de bile yani hsg de görünmedi yapışıklık. Sadece ameliyatta göründü.
Z Zeynep111 Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2019 44 8 6 26 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #8 saskito_ .!.: Kesin tanu rahim filmi ile konulur. Bir film çektirin. Genişletmek için tıkla... İstedim çekmediler devlet hastanesinde ultrasonla bakti sadece
saskito_ .!.: Kesin tanu rahim filmi ile konulur. Bir film çektirin. Genişletmek için tıkla... İstedim çekmediler devlet hastanesinde ultrasonla bakti sadece
S so sorry Popüler Üye Pro Üye Anneler Kulübü 17 Temmuz 2018 4.497 7.252 158 26 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeynep111 #9 Zeynep111 .!.: İstedim çekmediler devlet hastanesinde ultrasonla bakti sadece Genişletmek için tıkla... Rahim filmi çektirin muhakkak.
Zeynep111 .!.: İstedim çekmediler devlet hastanesinde ultrasonla bakti sadece Genişletmek için tıkla... Rahim filmi çektirin muhakkak.