RAHİM Tersliğine alternatif çözümler !

olaganca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
313
109
53
33
Merhaba hanımlar hamile kalmak inşallah isteyen herkese nasip olur Heleki gözler üzerimizdeyken sürekli bişeyler duyuyorum insanlardan . Rahim dönümlüğü için ebe kadınlar varmış onlar bazı hareketler ile bunları yapıyormuş bilgisi olan var mı yada yaptırıp hamile kalan arkadaşlar işim ehli olanlar kür hazırlıyormuş sanırım

Doktor bana rahim tersliği hamile kalmaya engel değil demişi. Sana engel olurmu dedi doktor.

canım bende de rahimim ters ve doçent bir dr bana bu hamile kalmaya engel değil dedi. hatta hamile kaldığında bebek rahmi düzeltiyormuş. ben zaten hamile kaldım ama dış gebelik oldu başka sebeblerden dolayı

Doktor bana rahim tersliği hamile kalmaya engel değil demişi. Sana engel olurmu dedi doktor.
canım bende de rahimim ters ve doçent bir dr bana bu hamile kalmaya engel değil dedi. hatta hamile kaldığında bebek rahmi düzeltiyormuş. ben zaten hamile kaldım ama dış gebelik oldu başka sebeblerden dolayı
Bir kaç doktor engel olmadığını söyledi hatta bir doktor dediki yok öyle bir dünya çok afedersiniz tecavüze uğrayıp hamile kalanlardan hiçbirinin Rahmi ters değildi dedi . Ama son gittiğim bir kaç doktorda etkiliyor olabilir dedi çünkü bakınca oo rahimde tersmiş yada aaa rahim çok dönük tepkileriyle karşılaştım bu zamana kadar çok etkilenmedim ama işte

dr'dan dr fark var benim 2 ay boyunca muayne olduğum dr fark bile etmedi bu durumu... o yüzden takma

Kesinlikle doktordan doktora fark oluyor gerçekten, eskiden kalma yaşlı kadınlar bundan anlıyormuş ve dediğim gibi bazı hareketler yaptırıyorlarmış bende onu merak ediyorum ki pek kalmadığını söylüyorlar da işte

Eşimin yengesinin 6 yıl bebeği olmamış rahim tersliği demişler kaç doktora gitmiş kaç kocakarıya gitmiş olmamış.Kaç kere alttan kocakarı şeyleri yapmışlar canını yakmışlar.Sonra birini duymuş tanıdığı giderken o da gitmiş ebeliği olan biriymiş.Kasıklarına masaj yapmış belini sarmış kadına gittikten sonra adet olmamış hemen hamile kalmış.Ama yumurtlama döneminde gidilmesi gerekiyormuş.Her götürdüğü hamile kalmış benim yakın arkadaşımın da olmuyor onu da götürdük inşallah onun da olur Ben de düşük yaptım korunma sürem bitince hemen olmazsa ben de gitmeyi düşünüyorum oraya

Maşalllah beline bişey sarmış dediniz ne sarmış acaba bende adet dönemi gidenleri duydum peki kür uyguluyor mu acaba ? Kasıklara masaj yaptığında canı acımış mı acaba ?

Yengem biraz kilolu biri o zamanlar da kilosu varmış masaj yaparken acımamış ben kiloluyum ya yağdan herhalde demişti Arkadaşımı götürdüğümüzde biraz acısı oldu ama öyle abartacak kadar değil kadın zayıfsın ya ondan öyle oldu demişti.Beline bişey sardı derken korse ya da yazma atkı tarzı şeyler.Sıcak tutmak gerekiyormuş yerine yerleşsin diye

Anladım çok teşekkür ederim

Son zamanlarda bu konudaki duyumlarım hep var bende yaşayanlardan canlı dinlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…