- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Serce; cinsel ilişkide de acı duymanın rahmin arkaya dönük olmasıyla fazla bir bağlantısı yok. Rahimle ilişkinin ne bağlantısı olabilir ki. Sanmıyorum ben bu kadar takma oluruna bırak herşey yoluna girer. Bende bunu yaşayan biri olarak söylüyorum takmaya değecek bir mevzu değil arkadaşım.
canım bak ben evlenmeden önce kontrole hiç gitmemiştim haliyle ters olduğunu bile bilmiyordum evlendim aradan belki de 8-9 ay zaman geçti bu zamana kadarda hiç ilişkide ağrı duymadım hiçbir şikayetimde olmadı. Bir ara kasıklarımda ağrı vardı idrar yolu enfeksiyonu da geçirmiştim ilk evlendiğim zaman yine öle olabili diye üroloji doktoruna gittim tahlil yaptı yine ama bu sefer ultrasonla da bakalım dedi bakan çocuk kendisi gördü dedi ters olduğunu o an bende sorun yaptım ama doktorum sorun olmadığını söyledi. Birşeyimde çıkmadı. Ben şu zamana kadar hala sorun yaşamıyorum ilişkimde. Jinekoloğa da gittim reglim gecikmişti kontrol için ona da söyledim sorun değil dedi ki bende nette araştırdım sorun olduğunu söyleyen tek bir doktor bile yok. Eğer ilişkide ağrı duyuyorsan başka bir sebebi vardır ya da kendini kasıyorsundr buna hiç yorma yani. Ben bunu doktorlar dediği için söylüyorum bilgilendiriyorum bilmediğim birşeyi asla söylemem için ferahlasın diye merak etmeyerimseniben
arkadaşlar beni geçen ay adet düzensizliğim vardı doktora gittim ulrasonla muayne etti ve rahmimin ters olduğunu söyledi bebek istiyorum %15 şansım olduğunu söyledi bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşabilirlermisenağlama
arkadaşlar beni geçen ay adet düzensizliğim vardı doktora gittim ulrasonla muayne etti ve rahmimin ters olduğunu söyledi bebek istiyorum %15 şansım olduğunu söyledi bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşabilirlermisenağlama
canım yok öle bişi ya.16 haftalık hamileyim ve gebe kaldıgım zaman ögrendım rahmimin ters oldugu ve kayınvalidemin hatta onun kız kardeslerınınde rahmı tersmıs hepsının 3 er 5 er cocugu war.bunu dusunme bile böle soyleyen doktorada gitme daha moralini bozmus resmen.gebe kalmak ısterken moral kalıcagına ınanmak cok önemli stresten uzak dur bun kafana takma.rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısıyla herkese zamanı gelince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?