• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim tersliği hakkında bilgisi olanlar

Serce; cinsel ilişkide de acı duymanın rahmin arkaya dönük olmasıyla fazla bir bağlantısı yok. Rahimle ilişkinin ne bağlantısı olabilir ki. Sanmıyorum ben bu kadar takma oluruna bırak herşey yoluna girer. Bende bunu yaşayan biri olarak söylüyorum takmaya değecek bir mevzu değil arkadaşım.

benimde rahmim ters ben 10 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım
şu an 2 aylık hamileyim inşaallah Allah tamamına erdirir hayırlısıyla
ve ben bunu ultrasona girince öğrendim doktor söyledi ve hiç üstünde durmadı
gayet rahattım hem adet dönemlerim hemde ilişki sırasında hiç sikayetim olmadı
yaradılıştan böyleyiz üzülme kafana takma arkadasım
hamilede kalırsın doğurusunda hiç üzülme
sadece etrafına söyleme cahil insan çok saçma saçma konuşurlar
ben hiç kimseye demedim
hamilelikte rahim normal şekle giriyor normal doğum yapabilirsin
ancak doğumdan sonra yine ters haline dönüyor bunu tedavisi kesin sonuç vermiyor ve tedavi gerektiren bişey değil bu mavi gözlü insanın kendini siyah gözlüye cevirmesi gibi bişey olur tedavi yaptırmaya kalkmak
bizim anatomik doğal yapımız bu Allah ın verdiği şekil böyle hiç üzülme :)
umarım içini rahatlatmışımdır
rahmi normal olan kadınlardada baska sorunlar olmuyor mu sanki
tek sorun bizim gibilerde mi görülecek sanki

Serce; cinsel ilişkide de acı duymanın rahmin arkaya dönük olmasıyla fazla bir bağlantısı yok. Rahimle ilişkinin ne bağlantısı olabilir ki. Sanmıyorum ben bu kadar takma oluruna bırak herşey yoluna girer. Bende bunu yaşayan biri olarak söylüyorum takmaya değecek bir mevzu değil arkadaşım.

nası yanikafamçokkarıştı canım sen bu bahsettiğim şeyi yaşıyorsun ve takma diyebiliyorsun helal valla o zaman ben fazla çıtkırıldım bişeyim galiba:kedi: gülüm ben bu ağrı yüzünden kardeş gibi oldum eşimle nasıl takmıycam:umursamaz: yokta konu bu olduğundan paylaşmak istedim ama bi bakıma haklısın fazla üstünde durmamak gerek. nedir ne diyildir bu konuyu en bildik ağızdan öğrenip aydınlanmak daha mantıklı

Son düzenleme:
canım bak ben evlenmeden önce kontrole hiç gitmemiştim haliyle ters olduğunu bile bilmiyordum evlendim aradan belki de 8-9 ay zaman geçti bu zamana kadarda hiç ilişkide ağrı duymadım hiçbir şikayetimde olmadı. Bir ara kasıklarımda ağrı vardı idrar yolu enfeksiyonu da geçirmiştim ilk evlendiğim zaman yine öle olabili diye üroloji doktoruna gittim tahlil yaptı yine ama bu sefer ultrasonla da bakalım dedi bakan çocuk kendisi gördü dedi ters olduğunu o an bende sorun yaptım ama doktorum sorun olmadığını söyledi. Birşeyimde çıkmadı. Ben şu zamana kadar hala sorun yaşamıyorum ilişkimde. Jinekoloğa da gittim reglim gecikmişti kontrol için ona da söyledim sorun değil dedi ki bende nette araştırdım sorun olduğunu söyleyen tek bir doktor bile yok. Eğer ilişkide ağrı duyuyorsan başka bir sebebi vardır ya da kendini kasıyorsundr buna hiç yorma yani. Ben bunu doktorlar dediği için söylüyorum bilgilendiriyorum bilmediğim birşeyi asla söylemem için ferahlasın diye merak etmeyerimseniben

git o doktoru mahkemeye ver canım yok boyle bir şey
bnmkide donuk nolmusyani
anneminkide donuk çatır çatır doğurmuş bizi
ayrıca ona ters denmez sağa veya sola donuk denir
alllamm yaaa:olmaz:

canım bende bugün doktora gitim adet düzensizliğinden. 5 yıllık evliyizz eşimle bütün tetkikleri yaptırdıkk hiç bir sorun çıkmadıı. ama bende rahmimin ters olduğunu öğrendimm. doktorum bunun hamilelik için bir sorun teşkil etmediğinii sölediii. sende çok takma kafanaa. senin benim gibi nice insanlar varrr. şakır şakırda doğuruyolar. sende kendine çok fazla stres yapmaa bu konuyuu bence.

canım bak ben evlenmeden önce kontrole hiç gitmemiştim haliyle ters olduğunu bile bilmiyordum evlendim aradan belki de 8-9 ay zaman geçti bu zamana kadarda hiç ilişkide ağrı duymadım hiçbir şikayetimde olmadı. Bir ara kasıklarımda ağrı vardı idrar yolu enfeksiyonu da geçirmiştim ilk evlendiğim zaman yine öle olabili diye üroloji doktoruna gittim tahlil yaptı yine ama bu sefer ultrasonla da bakalım dedi bakan çocuk kendisi gördü dedi ters olduğunu o an bende sorun yaptım ama doktorum sorun olmadığını söyledi. Birşeyimde çıkmadı. Ben şu zamana kadar hala sorun yaşamıyorum ilişkimde. Jinekoloğa da gittim reglim gecikmişti kontrol için ona da söyledim sorun değil dedi ki bende nette araştırdım sorun olduğunu söyleyen tek bir doktor bile yok. Eğer ilişkide ağrı duyuyorsan başka bir sebebi vardır ya da kendini kasıyorsundr buna hiç yorma yani. Ben bunu doktorlar dediği için söylüyorum bilgilendiriyorum bilmediğim birşeyi asla söylemem için ferahlasın diye merak etmeyerimseniben

ok tatlım çok iyisin bilgiler için sağol:CüvCüv:

Serce; rica ederim.. Seni anlayabiliyorum ilk defa karşılaştıpın ve hiç duymadığın bir konuda endişe etmen normal bende ilk zamanlar öyle olmuştum. tabii benzer kadınsal sorunlarla karşılaşıldığında en doğru bilgiyi doktorlar verir ama ben herzaman birkaç doktora görünmek gerektiğini düşünüyorum. ınşallah herşey yoluna girer.

canm kafana takma rahmi ters olupta bebiş sahibi olan çok insan var inşallah sende kısa sürede bu güzel haberi alırsın burdan da bizlerle paylaşırsın

arkadaş giremiyor evlendi ve işinden çıktı

doktoru o kadar korkutmuş ama MAVı şu an hamile, Rabbim inş çocuğunu sağ salim kucağına almayı nasip eder

kızlar ben de böle bişey olabileceğiini yeni duydum şimdiye kadar hiç bi dr. um banaböyle birşey demedi eğer dönük falan olsaydı ultrasonda görür söylerdi dimi tüp bebek tedaavisine başladık eğer varsa tüp bebekde problem yaşarmıyım ki kafam karıştı 4 senedir uğaşıyoruz bebek için

benimde rahmim ters ama bu gebelik konusunda hiç problem değil.hatta şuan hamileyim.sadece adetler çok sancılı oluyo.onun dışında bir problem yaratmıyo

arkadaşlar benimde rahmim arkaya dönük ve dönüklüğün dereceleri varmış bende üç senedir hiçbir sorun olmamasına ragmen hamile kalamıyorum bu yüzden doktorum ilişki pozisyonumuzu degiştirmemizi söyledi ve yaklasık yarım saat öylece kalmamı söyledi bakalım hayırlısı artık

arkadaşlar beni geçen ay adet düzensizliğim vardı doktora gittim ulrasonla muayne etti ve rahmimin ters olduğunu söyledi bebek istiyorum %15 şansım olduğunu söyledi bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşabilirlermisenağlama

canım benim de rahim tersliği vardı bana da aynı şeyi söyledi ama çok şükür korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım canım üzülme bence çok yanlış bir teşhiş ..

bilmiyorumkismileBu gibi durumlarda farklı şekil derken belirli bir pozisyon varmıki??? Benimde rahim ağzım içe dönük.İlk hamileliğimde boş gebelik oldu ama doktorum bununla ilgisi olmadığını söyledi.değişik pozisyonlar dye bazı yerlerde okudum ama detaylı bir bilgi yok.Doktorumada sormayı unuttum.Eğer bu durumda ilişki pozisyonları ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.5 yıllık evliyim 2 yıl önce boş gebelik oldu ve artık ANNE olmak istiyorum hayırlısı ile bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

bendede aynı sorun var. Ancak hamile kalmama engel olmadı sadece hemen hamile kalamadım yaklaşık 6 ay sonra oldu . gebelik gecikiyormuş ve ilişki sırasında ağrı oluyormuş başka bir şey yok rahat ol.

rahmimin ters olduğunu 2. çocukta öğrendim..
hiç korkmayın sorun yok.. sadece doktorum doğumun zor olur demişti .

arkadaşlar beni geçen ay adet düzensizliğim vardı doktora gittim ulrasonla muayne etti ve rahmimin ters olduğunu söyledi bebek istiyorum %15 şansım olduğunu söyledi bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşabilirlermisenağlama

canım yok öle bişi ya.16 haftalık hamileyim ve gebe kaldıgım zaman ögrendım rahmimin ters oldugu ve kayınvalidemin hatta onun kız kardeslerınınde rahmı tersmıs hepsının 3 er 5 er cocugu war.bunu dusunme bile böle soyleyen doktorada gitme daha moralini bozmus resmen.gebe kalmak ısterken moral kalıcagına ınanmak cok önemli stresten uzak dur bun kafana takma.rabbim en kısa zamanda nasip eder hayırlısıyla herkese zamanı gelince.

Back