Rahim t seklinde

Derya12344

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
330
113
Doktorum rahmimim üstten basık dar t seklinde olduğunu söyledi siz nasıl.bir yol.izlediniz ?

Histereskopi ile tıraşlıyorlar darlık olan yer bebeğin tutunacağı kadar genişletiliyor. Ben oldum bir ay spiral takıldı sonrasında hsg çektidim gayet iyiydi görünüm

Peki regl biteli 4 gün oldu iki gün önce hsg çektirdim hemen histeroskopi yaparlar mi ? Süreç nasıl oluyor bir de özel de mi yaptırdınız ücretleri nasıl

Peki regl biteli 4 gün oldu iki gün önce hsg çektirdim hemen histeroskopi yaparlar mi ? Süreç nasıl oluyor bir de özel de mi yaptırdınız ücretleri nasıl
Bir sonraki adetinizin bitimine yapılır en erken. Ben 2024 ocakta 15bine Memorialde yaptırmıştım. Bana bişey takılmadı histeroskopi sonrası yapışıklık olmaması için ilaç kullandım sonraki ay transfer oldu.

Doktorum rahmimim üstten basık dar t seklinde olduğunu söyledi siz nasıl.bir yol.izlediniz ?
Benimde rahmim kalp şeklindeydi histeroskobi ile tıraşlama yapıldı. Adetten bitiminden sonra ki haftada yapılıyor amaliyat. Genellikle düşüklere veya erken doğuma sebep oluyor bu gibi rahim anomalileri

Şu an 30 bin az evvel fiyat aldım

Ben ameliyat oldum düzeltildi 6 ay sonra aşılama yaptık düşükle sonuçlandı ameliyat olunmazsa hamile kalırsanız bile bebeğin yeri dar olduğundan düşüyor demişti doktorum

Devlette yaptırın. Ben İstanbul eğitim araştırm Süleymaniye hastanesinde yaptırmıştım. Dr. Ayşegül Ercan’a çokta memnun kaldım
Bir kuruş da ödemedim. Vermeyin özellerde histereskopiye para. Çünkü ardı arkası kesilmiyor peşine yapışıklık oldu tekrar yapacağızlar falanlar filanlar bitmiyor tüp bebek dr u sadece opu+transfer yapsın nemalanmalarına izin vermeyin

Devlette yaptırın. Ben İstanbul eğitim araştırm Süleymaniye hastanesinde yaptırmıştım. Dr. Ayşegül Ercan’a çokta memnun kaldım
Hemen sıra gelir mi ki ? İnanın şimdiden uykularım kaçtı bir sonrki regl döneminde yapalım dedi doktor
Bir tanidigimiz var doç direk o hemen ameliyat demedi ama amh testi de vermiştim onu bekleyelim dedi ikisi arasında ne gibi alaka var pek anlayamadım ama vardır bir bildiği

Uyku kaçırtacak birşey değil sakin olun. Rahim filminizi alın gidin eğer gerçekten ameliyatlık bir anomali varsa zaten hemen yapıyorlar. Benim öyle oldu hemen 2 gün sonra almışlardı reglinin hemen bitimiydi o aralar yapılıyor histereskopi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…