• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim Şekil Bozukluğu Tedavisi

efsane_

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
234
0
316
İstanbul
Rahim şekil bozukluğu yüzüznden erken doğum yapan varmı ve bununla ilgili herhangi bir tedavi ya da ameliyat geçirip olumlu sonuç alan varmı?ben bu yüzden erken doğum yaptım ve çok zor günler yaşadım halada yaşıyorum.2.gebeliğimde;eğer olursa aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Rahim şekil bozukluğu yüzüznden erken doğum yapan varmı ve bununla ilgili herhangi bir tedavi ya da ameliyat geçirip olumlu sonuç alan varmı?ben bu yüzden erken doğum yaptım ve çok zor günler yaşadım halada yaşıyorum.2.gebeliğimde;eğer olursa aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

cnm benimde çift başlı rahmim var banada ameliyat dediler ama olmadım 2 doğum yaptım ilki 36 haftalık doğdu ama bebek kordona dolanıp solunumu kesildiği için oldu ikincisi 30 haftalık oldu oda preklamsi oluştuğu için oldu.yani 2 doğumumda erken oldu ama ikisininde rahmimde şekil bozukluğuyla bi alakası yoktu.hatta doktorum benimle hep dalga geçerdi eşime derdiki ne şanslı adamsın normal kadınların bi rahmi olur seninkinde iki tane var yaniiki kere daha kadın.rahmine bişey olsa diğer rahminle yine sağlıklı bi kadınsın.birinden hamile kalamasan öbüründen yine hamile kalırsın çok şanslısın derdi bana.hiç bi zamanda ameliyattan bahsetmedi.erken doğumununda ben farklı bi sebepten olduğunu düşünüyorum bence iyi bi araştırma yapsınlar tabi böle bi olasılık var ama benim iki hamileliğimdede oluşmadığı için sanki sendede başka bi sebeptenmi erken doğum olmuştur diye düşünüyorum açıkcası arkadaşım

Back