Rahim sarkması ve Ameliyat :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Doree
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Doree

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
92
16
88
Kütahya
Annemin hep rahim sarkması varmış biz bilmiyorduk hatta son bebeğini sağlık nedeniyle mecbur aldirmisti.
Tekrar ciddi bir sancilanma başlamış ben hamileyim ve onlardan işimiz nedeniyle 21 saat kadar uzaktayim. Bana bisey anlatmamış.

Doktor ameliyat demiş bugün konsültasyona girecekmis ona gore ne yapacaklarına karar vereceklermis. Bu ameliyat ve rahatsizlikla ilgili bilgisi olan varmi. Ben çok korkuyorum. Ciddi seylermi bunlar tam bilemiyorum ameliyat için annemin yanına gitmelimiyim. Riskleri varmi.

Bilen varsa lütfen paylasabilirmi

Cok cok gecmis olsun ...Bende de idrar kesesi sarkmasi var canım bende deli gibi araştırıyorum kimseden ses yok ilk bebeğim normal dogumdu ondan sonra oldu şimdi ikinci ye hamileyim ne yapacağımı bilemiyorum artacak diye korkuyorum ...öyle bakarken msj ini gördüm...Annen nasıl oldu iyi mi operasyonu sonuç verdimi...birde anneninkide normal doğumdan dolayi mi olmuş acaba çok merak ediyorum kusura bakma ileri gitmek istemem bende benzer bi sıkıntı ile uğraşıyorum ondan dolayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…