• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim polip

Lara6363737373737373

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
112
20
98
26
Merhaba kızlar
1 ay önce vaginal ultrasonda polip kist söylenmedi fakat son 2 aydır bende reglken kan pıhtısı çok oluyo
Sorum şu ki polipi olanlar sizde belirtiler nelerdi?
Kan pıhtısı mutlaka bunla mı alakalı
Bi de mesela regl oluyo 3cü gün azalıyo,4cü gün kan geliyo bi kaç saatlik
Hormonal da ola bilirmi?

Öncelikle rahim filminde polip olup olmadığı daha net belli oluyor eğer büyüklüğü 1 cm yaklaşmışsa belli oluyor vajinal muayenede. Belirti olarak ilişki sonrası lekelenme olması ve ara kanama olarak belirti göstermişti bende

ben de polipden dolayi dusuk yaptim polipden olabilir dediler, polip ameliyati oldum 6 ay oldu her ay denioruz henuz kalamadim, benim hala kan pihtisi devam ediyor dusukten once normaldi kanamam. suan adetim hep pihtili

Bende 1.2 cm polip var fakat benim gözlemlediğim pıhtıdan ziyade adet kanamamdaki artıştı. Normalde en küçük boy bir pedi doldurduğumu hatırlamazken son bir yıldır büyük boyda pedleri saat başı değiştiriyorum. Evlendim diye farklılaştı herhalde dedim önemsemedim. Bir de ara kanama olarak akıntı içinde kılcal damar gibi kan gördüm o da bir kere. Hatta bebek istediğimiz için yerleşme kanaması sanmıştım. Aslında çok bariz bir belirti vermiyo polipler. Adet düzensizliği falan da yapmadı. Gebelik oluşmuyor diye muayeneye gitmesem kolay kolay fark etmezdim bir terslik olduğunu

Benim Polip için bağcılara gittim ve anestezi olmadan alıcaklarını söylediler ve rahim azım dar olduğu için iğnede yapmıcaklarmış sizce canım çok yanar mı

Merhaba kızlar
1 ay önce vaginal ultrasonda polip kist söylenmedi fakat son 2 aydır bende reglken kan pıhtısı çok oluyo
Hormonal da ola bilirmi?
Kan pıhtıları evet poliple alakalı
Merhaba kızlar
Hormonal da ola bilirmi?
Polip bir kist degildir bu sebeble teşhiside zordur. Çok agri yapar pihti yapar surec uzadikca pihtilarda cogalir. Bazı hastanelerde narkoz verilmeden ameliyat yapiliyor zeynep kamil hastanesi narkozlu yapiyor korkulacak yada tedirgin olarak bir rahatsizlik degil ama en kisa surede devlet hastanesinde detayli baktirin

Benim Polip için bağcılara gittim ve anestezi olmadan alıcaklarını söylediler ve rahim azım dar olduğu için iğnede yapmıcaklarmış sizce canım çok yanar mı
Bana ofis histereskopi yapıldı 2 tane polip vardı 1 tanesini canlı aldı ama çok canım yandı diğeri 2 cm olduğu için anestezi ameliyatla almamız gerekir dedi

Back