• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Rahim perdesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dolunayss

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2020
8
10
6
33
Merhaba,

Ben 3 senelik evliyim ve gecen sene check up yaptirdim. Jinekolog bana rahimde perde oldugunu soyledi ve 30 umdan önce cocuk yapmami onerdi. Bende cok irdelemedim. Neyse Su an bebek deniyoruz ama rahim perdesini arastirdiktan sonra erken dogum/dusuk riski tasiyormus. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda ozel cok pahali. Sizce deneyeyimi hala Yoksa bir uzmana gorunsemmi?
burda Kontrole gondermeleri icin yalan soyleyip 2 senedir deniyorum olmuyor demem lazim.

sizce?

Merhaba,

Ben 3 senelik evliyim ve gecen sene check up yaptirdim. Jinekolog bana rahimde perde oldugunu soyledi ve 30 umdan önce cocuk yapmami onerdi. Bende cok irdelemedim. Neyse Su an bebek deniyoruz ama rahim perdesini arastirdiktan sonra erken dogum/dusuk riski tasiyormus. Ben yurtdisinda yasiyorum ve burda ozel cok pahali. Sizce deneyeyimi hala Yoksa bir uzmana gorunsemmi?
burda Kontrole gondermeleri icin yalan soyleyip 2 senedir deniyorum olmuyor demem lazim.

sizce?
rahımde cocuk ıcın yeterlı yer olması gerek. perde kısmına yapısmaya calısan kese damar olmayınca besınsız kalıp dusuyor. perde rahmın yeterınce genıslememesıne sebeb olup erken doguma yol acıyor. saglıklı sekılde doguran da var hıc hamıle kalamayan da bu sebeten. sorunsa hısteroskopıyle duzeltılmesı gerekır. doktorun eger sıkıntı yapmaz takıp ederız derse amelıyat olmazsın .bı doktora daha danıs. allahım hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallah :)gecmıs olsun Hoppa

Merhaba,

sizce?

Bebek düşünüyorsanız mutlaka bir uzmanla görüşün. Bende de rahimde şekil bozukluğu vardı üstten basiklik gibi . Basit bir müdahaleyle halledildi şimdilik sıkıntı yok .

Merhaba Allah şifa versin. 2 gebelık gecırdım doğal yoldan doktorlar sebep bulamayınca ilk görduklerıne sebep bu diyor. Histeroskopi yapıldı ancak önceden hamile kalabiliyordum ama işlemden sonra hiç hamile kalamadım. Umarım hayırlı yolu seçersiniz

Merhaba,

sizce?
Evet erken doğum ve düşük riski yüksek ama benim doktorlar 1 yıl denememi olmazsa ameliyat olmamı önerdi

Merhaba Allah şifa versin. 2 gebelık gecırdım doğal yoldan doktorlar sebep bulamayınca ilk görduklerıne sebep bu diyor. Histeroskopi yapıldı ancak önceden hamile kalabiliyordum ama işlemden sonra hiç hamile kalamadım. Umarım hayırlı yolu seçersiniz
Uzuldum :KK43: umarim alla
:( uzuldum, ama inshallah kalirsiniz, umidinizi yitirmeyin. Doktorlar kontrolden sonra ne dedi?

Back