- 13 Mart 2019
- 985
- 366
Nette öyle okudum...banada olsa söylerlerdi muhakkak ki...Hadi inşallah güzel.haberlerinizi alırızHayır hiçbişey takılmadı 2 ay bitti şimdi transfer olacağm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nette öyle okudum...banada olsa söylerlerdi muhakkak ki...Hadi inşallah güzel.haberlerinizi alırızHayır hiçbişey takılmadı 2 ay bitti şimdi transfer olacağm
Hayır takılmadı ben 20 bine özelde oldum genel anestezi ile oldum odama gelip yemek yiyip çıktım yürüyerek hastaneden kanamam oldu sonrasında orkid vardı yanımda ağrı sızı sıfır eve gelip ertesi gün işe gittm
Merhaba nerde ameliyat oldunuz acaba benimde düşüklerim var rahimde perde varmis devlet hastanesinde ameliyat oldum 2 ay sonra rahim filmi cektim perdenin yarisi duruyo simdi özele gitmek istiyorumÇok geçmiş olsun..bende dün oldum..perde vardı...belden aşağısı aneztesi oldum...şükür sıkıntısız geçti...bend tüp bebek için ugrasicam
Nerde ameliyat oldunuz acaba iyi bi doktor ariyorum bendeMerhaba ben tekrarlayan düşük için buna benzer oldum 2 ay korunuyor Sun bjndan sonra
Merhaba hangi hastanede oldunuz acaba istanbulda mıHayır takılmadı ben 20 bine özelde oldum genel anestezi ile oldum odama gelip yemek yiyip çıktım yürüyerek hastaneden kanamam oldu sonrasında orkid vardı yanımda ağrı sızı sıfır eve gelip ertesi gün işe gittim
Ben samsundayim devlet kadın doğum hastanesinde oldum canım.sukur sorun olmadı...inşallah tez zamanda kurtulursunuzMerhaba nerde ameliyat oldunuz acaba benimde düşüklerim var rahimde perde varmis devlet hastanesinde ameliyat oldum 2 ay sonra rahim filmi cektim perdenin yarisi duruyo simdi özele gitmek istiyorum
Ben samsundayim devlet kadın doğum hastanesinde oldum canım.sukur sorun olmadı...inşallah tez zamanda kurtulursunuz
[/QUOTEteİnşallah şuanlık tek istediğim bu esim cocuk cok istiyo iki dusugum oldu istanbulda hastaneler cok kalabalik ilgilenmiyolar stajerlere yapturiyolar herseyi Allaha havale ediyorumBen samsundayim devlet kadın doğum hastanesinde oldum canım.sukur sorun olmadı...inşallah tez zamanda kurtulursunuz
Evet avcılar hospital da oldum doktorum orayla anlamalıydıMerhaba hangi hastanede oldunuz acaba istanbulda mı
Cnm sende histeroskobi sonrası tekrardan hsg çekildi mi bende perde ameliyat oldum iki ay önce ama doktorum gerek olmadığını söyledi hsg nin iki ay da sadece korunmami istediHayır hiçbişey takılmadı 2 ay bitti şimdi transfer olacağm
yok tekrar hsg çekilmedim transfer oldm 2 ay snrasıCnm sende histeroskobi sonrası tekrardan hsg çekildi mi bende perde ameliyat oldum iki ay önce ama doktorum gerek olmadığını söyledi hsg nin iki ay da sadece korunmami istedi
Peki gebeliğin nasıl ilerledi çünkü ben bir yıl içinde iki defa düşük yaptım ama tüp bebek yaptırmadım hiç şuan da korkuyorum gebe kalsam sorun olur mu tekrardan diye çünkü önceki gebeliğimde 8 haftalık olmuştu kalp atışı yoktuyok tekrar hsg çekilmedim transfer oldm 2 ay snrası
benm ilk tüp bebek denemem tuttu şuan 6 haftalık henüz kalp dinlemedim kese gördüm inan bilmiyorum nasıl bebek ne durumda ocakta gideceğim kalp duymayaPeki gebeliğin nasıl ilerledi çünkü ben bir yıl içinde iki defa düşük yaptım ama tüp bebek yaptırmadım hiç şuan da korkuyorum gebe kalsam sorun olur mu tekrardan diye çünkü önceki gebeliğimde 8 haftalık olmuştu kalp atışı yoktu
Herşey gönlünce olsun cnm inşallah kalp atışını da duyarsın sağlıklı bir şekilde bu sürecin geçerbenm ilk tüp bebek denemem tuttu şuan 6 haftalık henüz kalp dinlemedim kese gördüm inan bilmiyorum nasıl bebek ne durumda ocakta gideceğim kalp duymaya
teşekkürlerHerşey gönlünce olsun cnm inşallah kalp atışını da duyarsın sağlıklı bir şekilde bu sürecin geçer
İlk gebeliğimde kalp atışını duymadım sonrasında da zaten kanama oldu ama ikincisinde kanama yoktuteşekkürler
ben ilk kez hamile kalabildim sizin bu gebeliklerinizde hiç kanamalarınız olmuş muydu
teşekkürler
ben ilk kez hamile kalabildim sizin bu gebeliklerinizde hiç kanamalarınız olmuş muyd
bebekler kaç gümlüktü düştüklerinde bende çok tedirginim gerçektenİk
İlk gebeliğimde kalp atışını duymadım sonrasında da zaten kanama oldu ama ikincisinde kanama yoktu
8 haftalıktı biri diğeri 7 haftalıktıbebekler kaç gümlüktü düştüklerinde bende çok tedirginim gerçekten
Ben adana'da oldum canım başkent hastanesiNerde ameliyat oldunuz acaba iyi bi doktor ariyorum bende
Merhaba bende rahimde perdeden kaynaklı histereskopi olacağım. Tüp bebek yaptırcaktık bu operasyon çıktı. İşlemden sonra ne kadar dinlenme verdi acaba doktorunuz. Çok zamn kaybeder miyiz acabaİnşallah Ocak gibi gel dedi doktorum...perdeyi aldırdım şükür...rahim dinlenme süreci sonrası baslayacagim