Canim rahim filmi cektirdin mi bende yarim rahimliyimArkadaslar merhaba
Bu yıl cocuk düsüncem var tanıyanlar bilir
Hayli doktorlara gittim elle bile rahmimi doktora kontrol ettirdim
Herzaman güzel temiz cok iyi demislerdi
Fakat son gittigim bay doktor sadece ultrasondan bakıp rahmin kücük senin cocugun olmaz kısırlık olur gibi beynimi yakan sözler söyledi
Henüz farklı bir doktora gidemedim fakat haliyle icime evlat acısı gibi oturdu
Lütfen bu konuda bilgili arkadaslar yazsın
Rahimine kücük denildigi halde kolay gebe kalanlar fazla beklemeyenler yazarsa cok memnun olurum
Ne kadar kaale almasamda istemsiz üzüldüm canım henüz farklı bir doktorada gidemedim dogruluk payı bencede yoktur bu uslupla ilk kez karsılastım cünküCanım dediği şeyin doğruluğunu bilemem ama doktorun böyle bir tavrı varsa ben olsam kaale bile almaz başka doktora giderim. O ne öyle soğuk almışsın der gibi kalkıp kısırlık demek direkt? Sıkmayın canınızı öyle hemen, tek doktorda kalmayın ve o doktoru da boşverin. İnsanlıktan pek nasibini alamamış anlaşılan.
Henüz cektirmedim diger doktorların hepsi temiz normal güzel dedikleri icin ihtiyac duymamıstım canım simdide cektirsemmi diye düsünüyorumCanim rahim filmi cektirdin mi bende yarim rahimliyim
Daha ilgili oluyorlar diye birde özel hastaneye gitmistim birdahaki doktor icin devlete gitmeyi düsünüyorumKeşke adam akilli bir doktor bulsano da ne demekmiş öylee...!
Sakın sıkma canını unut hatta direkt. Hangi şehirdesin canım belki birileri iyi doktor önerir. Bir başlık aç bence doktor önerisi için.Ne kadar kaale almasamda istemsiz üzüldüm canım henüz farklı bir doktorada gidemedim dogruluk payı bencede yoktur bu uslupla ilk kez karsılastım cünkü
İstanbuldayım canım baska topigimde var ordan önerenlerde cok oldu ama hep büyük özelleri öneriyorlarSakın sıkma canını unut hatta direkt. Hangi şehirdesin canım belki birileri iyi doktor önerir. Bir başlık aç bence doktor önerisi için.
Acıkcası bilmiyorum ne var doktorun söylemesine göre rahmin kücük iki yumurtalıgındada pco var buda kısırlıga sebep oluyor sen hamile kalamazsın dediUnicorn rahim yapısı mı var? Eğer öyle ise ben 3 kez doğal yolla bir kez de tüp bebekle gebe kalabildim
Benim turkiyedeki arkadaşımda da vardı .. Şimdi 3 çocuk sahibi.ve doğal yolla hamile kaldı.. Başka doktora görün.. Ama doktorunu iyi sec,iyi araştır.. Böyle oturup üzülme bi doktor yüzünden.. Herşey Allahtan..Ol derse olur..unutma.. Allah herşeye Kadir.. hiç bilemezsin herşey nasip... Doktor bulmalısın vakit kaybetmeden..Acıkcası bilmiyorum ne var doktorun söylemesine göre rahmin kücük iki yumurtalıgındada pco var buda kısırlıga sebep oluyor sen hamile kalamazsın dedi
Tesekkür ederim canım evet arastırma icersindeyim insallah düzgün isinin ehli bir doktor bulursam gidecem en yakın zamanda cok sagol güzel temennilerin icinBenim turkiyedeki arkadaşımda da vardı .. Şimdi 3 çocuk sahibi.ve doğal yolla hamile kaldı.. Başka doktora görün.. Ama doktorunu iyi sec,iyi araştır.. Böyle oturup üzülme bi doktor yüzünden.. Herşey Allahtan..Ol derse olur..unutma.. Allah herşeye Kadir.. hiç bilemezsin herşey nasip... Doktor bulmalısın vakit kaybetmeden..
İstanbul’da isrm rahim anomalileri çalışan Yücel Karaman var onu bir araştır mutlaka. Ben de gitmeyi düşünüyorumTesekkür ederim canım evet arastırma icersindeyim insallah düzgün isinin ehli bir doktor bulursam gidecem en yakın zamanda cok sagol güzel temennilerin icin
Evet istanbuldayım özeldemi calısıyor canım ona göre arastırayımİstanbul’da isrm rahim anomalileri çalışan Yücel Karaman var onu bir araştır mutlaka. Ben de gitmeyi düşünüyorum