Rahim kisti

aysegulll_hakan37

Allah'ım yardım et bize
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2016
294
328
53
37
Tecrubeli arkadaslar yardimci olabilir mi acaba?
Kizlar 6 aylik evliyim cocuk dusunmeye basladik sali gunu doktora gittim biseyleri dogru yapmak icin vede adetliyken inanilmaz karin ve bel agrim oluyordu ultrasonda sag tarafimda 5 cm kist oldugunu soyledi doktor kan tahlili istedi ca125 degerim 10.1 cikti kisti duyunca dunyam yikildi inanamadim doktor cocuk istiyorsaniz deneyin dedi acaba bi sikinti cikarmi 3 gundur hic iyi deilim.

Kizlar 6 aylik evliyim cocuk dusunmeye basladik sali gunu doktora gittim biseyleri dogru yapmak icin vede adetliyken inanilmaz karin ve bel agrim oluyordu ultrasonda sag tarafimda 5 cm kist oldugunu soyledi doktor kan tahlili istedi ca125 degerim 10.1 cikti kisti duyunca dunyam yikildi inanamadim doktor cocuk istiyorsaniz deneyin dedi acaba bi sikinti cikarmi 3 gundur hic iyi deilim.
slm canım bende 2ay önce kürtaj oldum 1ay sonra kontrole gittiğimde 4cmlik kist oluşmuştu yumurtalığımda test yaptı iyi huylumuş çok şükür şuan kisti eritmek için doğum kontrol hapı kullanıyorum umarım adetle atarım senin ki ne kisti

slm canım bende 2ay önce kürtaj oldum 1ay sonra kontrole gittiğimde 4cmlik kist oluşmuştu yumurtalığımda test yaptı iyi huylumuş çok şükür şuan kisti eritmek için doğum kontrol hapı kullanıyorum umarım adetle atarım senin ki ne kisti

bilmiyorum 5 cm kisti söyleyince ne dediğini duymadım bile kan tatlili yaptı ca 125 değeri 10.1 çıktı bir sorun yok bir daha ki ay adet bitimi gelmemi istedi. bana ilaç vermedi sadece çocuk istediğimi diyince folik asit yazdı. haftada bir al çocuk istiyorsanız deneyin bir sorun yok dedi. benim adetimde hiçbir sorun yok saati saatine olurum sadece ağrımdan şikayetçiydim bu çıktı doğum kontrol hapı verse bile kullanmam :(

bilmiyorum 5 cm kisti söyleyince ne dediğini duymadım bile kan tatlili yaptı ca 125 değeri 10.1 çıktı bir sorun yok bir daha ki ay adet bitimi gelmemi istedi. bana ilaç vermedi sadece çocuk istediğimi diyince folik asit yazdı. haftada bir al çocuk istiyorsanız deneyin bir sorun yok dedi. benim adetimde hiçbir sorun yok saati saatine olurum sadece ağrımdan şikayetçiydim bu çıktı doğum kontrol hapı verse bile kullanmam :KK43:
[QUOTE="]banada adetin 3.günü gel demişti gittim kist duruyordu bende kullanmak istemiyordum ama kendi erimesini bekleyip zaman kaybetmeyelim dedi zaten kürtaj sonrası 3ay korunmam vardı bende 2haftadır mecburen kullanıyorum umarım bu ay adetle atarımda daha fazla kullanmam folik asit haftada bir demesi saçma geldi bana ilk defa senden duyuyorum hergün kullanılıyor çünkü bu arada benim adetimde kürtaj öncesi çok düzenliydi şimdi adetimi bekliyorum bende
[/QUOTE]

bilmiyorum 5 cm kisti söyleyince ne dediğini duymadım bile kan tatlili yaptı ca 125 değeri 10.1 çıktı bir sorun yok bir daha ki ay adet bitimi gelmemi istedi. bana ilaç vermedi sadece çocuk istediğimi diyince folik asit yazdı. haftada bir al çocuk istiyorsanız deneyin bir sorun yok dedi. benim adetimde hiçbir sorun yok saati saatine olurum sadece ağrımdan şikayetçiydim bu çıktı doğum kontrol hapı verse bile kullanmam :KK43:
banada adetin 3.günü gel demişti gittim kist duruyordu bende kullanmak istemiyordum ama kendi erimesini bekleyip zaman kaybetmeyelim dedi zaten kürtaj sonrası 3ay korunmam vardı bende 2haftadır mecburen kullanıyorum umarım bu ay adetle atarımda daha fazla kullanmam folik asit haftada bir demesi saçma geldi bana ilk defa senden duyuyorum hergün kullanılıyor çünkü bu arada benim adetimde kürtaj öncesi çok düzenliydi şimdi adetimi bekliyorum bende

banada adetin 3.günü gel demişti gittim kist duruyordu bende kullanmak istemiyordum ama kendi erimesini bekleyip zaman kaybetmeyelim dedi zaten kürtaj sonrası 3ay korunmam vardı bende 2haftadır mecburen kullanıyorum umarım bu ay adetle atarımda daha fazla kullanmam folik asit haftada bir demesi saçma geldi bana ilk defa senden duyuyorum hergün kullanılıyor çünkü bu arada benim adetimde kürtaj öncesi çok düzenliydi şimdi adetimi bekliyorum bende

Ben doktordan hic memnun kalmadim zaten bakalim cocuk da deniyorum insallah bisey olurda gitmem o salak doktora

Canım hiç sıkıntı yapma kistin gebe kalana engel değil yumurtalik kisti sanırım çikolata kisti gibi zararlı bişey değil. Bebekle yan yana duruyo kiminin kisti karnında değerinde normal çıkmış sanırım doktor sana herhangi bir zatari varmı diye bakmış kötü huylumu diye yani ama öyle bişey yok için rahat olsun

İlaca gerek yok çünkü sen gebelik istiyosun eğer ılac istersen sana doğum kontrol niteliği taşıyan ilaçlar verecek ve gebe kalanı ilaçlar zorlastiracak su an da kistin gebe kalmana kesinlikle engel degil

İlaca gerek yok çünkü sen gebelik istiyosun eğer ılac istersen sana doğum kontrol niteliği taşıyan ilaçlar verecek ve gebe kalanı ilaçlar zorlastiracak su an da kistin gebe kalmana kesinlikle engel degil

Hayy Allah senden razi olsun kac gundur kafama takmaktan uyku uyuyamiyordum cok tesekkur ederim :)

canım bana verdi 2 haftadır kullanıyorum kistin erimesini bekleyerek zaman kaybetmeyelim dedi

Rica ederim cnm bnm de yumurtalik kistim var hiç düşünmüyorum bile :KK66: bnm doktorum hiç sıkıntı yapma dedi bak istersen sogan kurunu dene kistini sokebilir

Canim su anda yumurtlama donemindeyim o kuru biliyorum evlenmeden once zayiflamak icin icmistim. Ayni zamanda temizledigini de biliyordum bakalim su donem biseyler olmazsa icicem aklimda

Back