• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim kısalığı 21 haftalık gebelik

dlpmmm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
16
Merhaba ,
Yardıma ihtiyacım var 1 yaşında bir bebeğim var şuanda hamileyim 21+4 bir kaç gün önce detaylı ultrason yaptırdım bugün raporu doktorum inceledi rahim ağzı 30 mm tam sınırda dedi bir kaç gün sonra perinatolojiye gideceğim ilk gebeliğimde böyle bir problem yaşamadım böyle bir durum ile karşılaşan var mı gittikçe kısalır mı yada uzar mı doktorum her hangi bir ilaç vs vermedi şuanda gerek yok dedi aynı durumu yaşayan var mı acaba

Arkadaşımın da böyleydi bir ilaç kullandı gayet sağlıkla ilerledi ve aşırı kolay bir doğumu oldu Allah herkese öyle doğum nasip etsin

Arkadaşımın da böyleydi bir ilaç kullandı gayet sağlıkla ilerledi ve aşırı kolay bir doğumu oldu Allah herkese öyle doğum nasip etsin
amin inşallah arkadaşınızın rahim uzunluğu kaçtı ve neler yaptı bu süreçte çok stres yapıyorum ister istemez 😢

amin inşallah arkadaşınızın rahim uzunluğu kaçtı ve neler yaptı bu süreçte çok stres yapıyorum ister istemez 😢
Onu bilmiyorum ama kısalık var ilaç kullanıyorum dedi rahat olun birçok kişinin böyle olabiliyor 😊

Arkadaşımın da böyleydi bir ilaç kullandı gayet sağlıkla ilerledi ve aşırı kolay bir doğumu oldu Allah herkese öyle doğum nasip ets
Onu bilmiyorum ama kısalık var ilaç kullanıyorum dedi rahat olun birçok kişinin böyle olabiliyor 😊
Teşekkür ederim inşallah benimde sürecim kolay geçer ve sağlıkla kucağıma alırım

Back
X