Canim benim annemdede suphe var cuma kontrole gidicek. Allah sifa versin insallah. Nasil fark ettiniz. Ve ne durumda suanda sagligi. Rabbim acil sifalar versin. Insallah en yakin zamanda iyilesir size bagislar.Merhabalar. Ekim ayında anneme rahim kanseri teşhisi kondu. Evre 3teymiş. Bu yüzden ilk olarak cerrahi müdahale edildi. Rahim,yumurtalıklar alındı. Lenf bezlerine sıçradığı için katın bölgesindeki lenflerde alındı. Mart ayına kadar 20 günde bir olmak üzere 6 kür kemoterapi aldı. Şu an radyoterapi tedavisi görmekte.
Benim korkum annemin bu illetten kurtulamayacağı.
Ya da nüksedeceği.
Böyle olup kurtulan var mı bu illetten.
Kafama çok takıyorum. Bir şey olacak mı diye düşünüp duruyorum. Ne olur bana güzel şeyler söyleyin. Bu durumu yaşayanlar. Bu arada annem 54 yaşında.
Şu an durumu çok şükür iyi. Radyoterapiden sonra birkoterapi gördü. Bir ay sonra kontrole gel demişler. Allahın izni ile atlatacağına inanıyorum.Canim benim annemdede suphe var cuma kontrole gidicek. Allah sifa versin insallah. Nasil fark ettiniz. Ve ne durumda suanda sagligi. Rabbim acil sifalar versin. Insallah en yakin zamanda iyilesir size bagislar.
Canim anneciğin nasil oldu?Şu an durumu çok şükür iyi. Radyoterapiden sonra birkoterapi gördü. Bir ay sonra kontrole gel demişler. Allahın izni ile atlatacağına inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?