Rahim kanseri patoloji sonucu

mavikanatliucurtma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2023
10
1
27
sonuç nasıl çıkıyor.Örnek atabilir misiniz ?
E5DD6527-8C37-479A-A545-77C0505CD1E3.jpeg

Son düzenleme:
Hayır tabiki sağlık personeli olsamda böyle bir platformda bu soruya cevap vermem ztn.
Aslında şöyle doktor tanıyı koydu sadece direk çok kötü şeyler söyledi başka doktorlara gitmesini istedik doktor direk ameliyat demiş hani hiç mi başka doktora gşdecek vakit yok bunu merak ettim birde bu hastalığı yaşayan birileri belki süreci ve doktor tavsiyesi verir 😓

Kızlar rapordan anlayan varmı birde bu hastalık için iyi bir doktor önerisi olan
Bu iş için Jinekoloji Onkoloji üst ihtisası yapmış dr öneriyorlar.
Benim Rahim agzına müdahale edikecekti. Devlette jinekolog onkolog var ama ulasması güç özelde de maöum ekonomik konular. Ben normal bir dra gitmiştim. Ama çok ahrıxalıklı işle m için dediğim gibi dr arastırmanızı öneririm.

Aslında şöyle doktor tanıyı koydu sadece direk çok kötü şeyler söyledi başka doktorlara gitmesini istedik doktor direk ameliyat demiş hani hiç mi başka doktora gşdecek vakit yok bunu merak ettim birde bu hastalığı yaşayan birileri belki süreci ve doktor tavsiyesi verir 😓
İçinize sinmiyorsa görünün baska dra. Aciliyet olunca cerrahlar hızlıca randevu verebiliyor bazen.
Allah şifa versin

Benim Rahim agzına müdahale edikecekti. Devlette jinekolog onkolog var ama ulasması güç özelde de maöum ekonomik konular. Ben normal bir dra gitmiştim. Ama çok ahrıxalıklı işle m için dediğim gibi dr arastırmanızı öneririm.
Teyzem Ankara’da ben kendim başka şehirde yaşıyorum dediğiniz bölüme bakıcam özel olmasa önemli değil artık yaşına çok genç hemen bakıcam teşekkür ederim

Siz hangi sehirdesiniz,ben eskisehirde jinekolojik onkoloji den kisa surede randevu alabildim. Hastanede 1 tane varmis gerci ama zor olmadi.

X