Rahim kalınlığının ilaçla tedavisi var mı?.

fadiyez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
118
Arkadaşlar bir sıkıntım var bana bu konuyla ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizinde fikir ve tecrubelerinizi almak bana çok iyi gelecek eminim. Ben henüz 15 aylık evliyim ve geçen sene 7 haftalık düşük yaptım ve yaşım 34. Doktor 3 ay dinlenmeden sonra tekrar hamile kalabileceğimi söyledi fakat geçen yıl ara ara benden kanlı leke gelmeye başladı 2 günde bir 3 günde bir, doktora gittim rahim duvarımda kalınlaşma olduğunu söyledi ameliyat olmam gerekiyormuş . Ben ameliyat olmak istemiyorum bu kalınlığın ilaçla tedavisi yokmu beni bilgilendirirseniz sevindiririm ve bu kalınlaşma, tedavi süresi bittikten sonra hamile kalmama engel olur mu? Şimdiden ilginize teşekkür eder sağlıklı günler dilerim...

Yanlış bilgilendirmek istemem ama benimde bir arkadasım dogum kontrol hapı kullanıyordu doktoru rahim duvarının inceldigini ve hapı bırakması gerektigini söylemiş.Bir doktorunuza danısın d.kontrol hapını belki çözüm olabilir.Ameliyatlık bir durumsa onu bizler bilemeyiz birkaç doktorunda fikrini al derim geçmiş olsun.

Doktor amelyat deyince çok korktum bütün aklımdaki sorular gitti nasıl çıktığımı anlamadım.

canim bunu bi sekilde doktorunla hatta ikinci bir doktorla daha konusmalisin. burdan insallah ayni seyi yasayan biri cikar da guzel haberler verir. ama doktorlarla mutlaka bi sekilde gorusmelisin...

Tamam gidicem zaten cemrecik ilgine çok tşk ederim.

Bence hemen ameliyat gibi yöntemlere baş vurma bir kaç doktordan daha aynı cvb ı almadan bıçak altına hiç yatma sanırım daha kürtaj olalı yeni sayılır bekle zamanla bence o lekelenmeler kesilir

Ben geçen sene haziran ayında genel kontrol amaçlı bir doktora gözükmüştüm, ve bana rahim kalınlaşmam olduğunu verdiği ilaçları 3 ay kullandıktan sonra gelmemi söyledi kontrole.Korunmayı bırakıcağım için doktora gitmiştim.Bebek istiyorduk artık.Eşim korunuyordu, 28 günde bir adet oluyordum ara kanama ve başka sıkıntılarım yoktu.Bu doktor bana bebeğimin olmayacağını bu ilaçlarla uygun ortamın sağlanacağını söyledi.Şok oldum....
15 gün sonra Başka bir doktora gittim daha iyi bir doktora...Bana adet gören kadında rahim kalınlaşması diye bir sıkıntının olamayacağını söyledi.Gereken incelemeleri yaptı ve böyle bir sıkıntın yok dedi.İki ay sonrada hamile kaldım ilaç falan kullanmadan....
Kesinlikle başka uzman doktorlarda görüş rahim kalınlaşması adetten kesilen kadında sıkıntı yaratırmış, biz zaten adetle atarmışız.Geçmiş olsun moralinide bozma.Doktorların her dediklerine inanmıyorum artık ben ya en az 3 doktor aynı şeyi söylerse olabilir diyeceğim..

tam 10 gün önce rahim kalınlığından kürtaj oldum.sanırım doktorunun dediği ameliyat değil kürtajdır canım.bende cok korktum ve sordum yokmu ilaçla tedavisi diye.varmıs ama çok uzun sürermiş.benim 20 gündür kanamam vardı.eğer ilaç kullanırsak bi 20 gün daha kanaman olur dedi bana ve 10 gün önce kürtaj oldum bende.tam 6. günde kanamam kesildi.kürtajdan sonra dogum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum.bi sorun yok yani.ilaçla tedaviyi genelde bakirelere uyguluyolar.evliysen en kısa ve en etkili çözüm kürtaj canım.üstelik bende cok korkuyodum ama işlemden sonra ağrı sızı hiç bişey olmadı.korkulacak bişey değil yani..geçmiş olsun..

hayır canım gitmedim önümüzdeki haftaiçi gidicem inşallah

Önümüzdeki hafta içi gidicem cemrecik ilgine tşk canım...

Back