rahim kalınlıgı ve kese yokkkkkkkkkkkkkkkk

sukutuhalim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
38
0
16
Bilecik
merhaba arkadaşlar 14 gündür adet olmuyorum.şırnakta ikamet ettiğimden dolayı doktor bulmakta sıkıntı çekiyorum 3 gündür anca doktora sıra alabildim.doktor ultrasyonda rahim kalınlıgı oldugunu kese görünmediğini söyledi.kan testi istedi bugun verdim sonuçlar yarın belli olucak.ne yapacagımı bilmiyorum.2gündür ara kanamamda oluyor..eger kan tahlili negatif çıkarsa kürtaj olucakmışım.iyice canım sıkıldı. benim gibi yaşayan varsa bana yardımcı olur mu

canım bendede aynisi olmuştu
Rahim duvarın kalinlasmis fakat kese görünmüyor dedi
Ya yarin adet olacaksın Yada hamilesin
Dedi doktor kan tahlili yaptılar ve ertesi gun
Adet oldum kan sonucumda negatif cikti

Kese yoksa da kürtaja gerek var mı?
Bunu iyice öğrendiniz mi?
Allah hayırlısını versin inşallah.

eger adet olamassam kürtaj yapılması lazımmış.aslında bende bu konuda çelişkiye düştüm.bugun 2de inş tahlil sonucunu ögrenecegim.umarım kürtaja gerek kalmaz.doktor test pozitif çıkar eger yine kese göremezsse boş gebeliktende şüpheleniyor

canım bendede aynisi olmuştu
Rahim duvarın kalinlasmis fakat kese görünmüyor dedi
Ya yarin adet olacaksın Yada hamilesin
Dedi doktor kan tahlili yaptılar ve ertesi gun
Adet oldum kan sonucumda negatif cikti

peki idrar testi yaptım pozitif tabi 2.çizgi silik çıkıyor.arada kanamam oluyor azda olsa peki sizde de bunlar oldumu sonuç negatif çıktıgı halde beni aydınlatırsanız sevinirim

Dün hamile oldugumu ögrendim hepsi bu yüzden oluyormuş kızım 2 yaşına girecek ona çok iyi arkadaş olucak rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. Tamamına erer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…