• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim kalınlaşması

ecrin_hatice

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
201
1
46
İstanbul
Kızlar dün doktora gittim adetimden 2 hafta geçmesine rağmen adet olamıyorum hamile de değilim.bi muayene oliyim. dedim doktor hamile olabilirsin rahmin aşırı derece de kalınlaşmış dedi. bende adet önceside kalınlaşabiliyo demi dedim evet ondan da olbilir dedi.kan testi yaptım negatif.bu rahim kalınlaşması kötü bişey olabilir mi sizce bilgi de vermedi bana ???:84:

Kızlar dün doktora gittim adetimden 2 hafta geçmesine rağmen adet olamıyorum hamile de değilim.bi muayene oliyim. dedim doktor hamile olabilirsin rahmin aşırı derece de kalınlaşmış dedi. bende adet önceside kalınlaşabiliyo demi dedim evet ondan da olbilir dedi.kan testi yaptım negatif.bu rahim kalınlaşması kötü bişey olabilir mi sizce bilgi de vermedi bana ???:84:

kötü bişey olucağını sanmıyorum canım doktorunda dediği gibi adet zamanında rahim kalınlaşır ve gebelikte rahim kalınlaşır rahim bebeği tutabilsin diye

adet öncesi kalınlaşıyor canım..adetle birlikte rahim duvarının kalınlaşan kısmı atılıyor vücüttan ve rahim duvarı tekrar inceliyor..
bu aralar bende doktorlarda geziyorum da..
benimde kalın gibi görmüştü doktor ,sonra adet öncesi olduğu için normal dedi.

rahim kalınlaşması adet döneminin artalarında yada adete yakın kalınlaşır canım.endometrium kendini gebeliğe hazırlamış yada adet olabilirsin.gebelik testin negatif çıktığına göre adet olabilirsin bunu bekle.rahim kalınlaşması adeti kesilmiş menapozda olanlar için sakıncalı.merak etme tatlım

Back